Ja sam malo bio odsutan sa VOS-a jedno vreme i saću lepo krenuti da dolazim i jebaću vas sve i to loše ću vas jebati zbog tenzije. Nema tenzije bre. Ne sme da je bude. VOS je nešto drugo.
Čuo sam da je opet bilo malo, ne znam šta, nisam stigao da ispratim.
Ljudi, mi smo prvo ortaci pa sve ostalo, bez obzira na godine, ekipu kojoj pripadamo i sve ostalo.
Mora opet kult VOS-a da zaživi.
Znači fudbal, pivo, smejanje.
Мени је било до јаја, а ви се кољите колко оћете, лоллоло.
Мсм јесте да сам баш незадовољан својом игром ал и за то ме нешто баш боли рацку. Криво ми што нисам остао на блеји, ал јбг, следеће недеље.
Kom klincu?
Ja sam za to da se delimo svake nedelje, bilo bi manje tenzije i neuporedivo zanimljivije.
I da vratimo VOS na nedelju.
RENDEEEKĆIIIMOOO DEĆKIIIIII
Ja dolazim prevozom :|
ja se sad tek probudio
LUDNICA U KLIJU!
У КЛИЈУ ЛУДНИЦАААА САМО ЗА ДРУШТВО ИЗ КЛИЈА ЈЕДНА ПЕСМА ЕСМА СМА СМА СМАААА
http://www.youtube.com/watch?v=DEJYk69AWfw
izvinite zbog ispale,ljudovi,uspavao sam se...a nisam vam falio,verujte mi,imam 2 leve...
опуштено. бани следећи кендви
ја се извињавам свима због дизања тензије данас, није ми био дан очигледно... извините сви, следећи викенд сам чио и насмејан :*
videcemo ;)
ALI LUDNICA U KLIJU!
REDNEĆENJE!
РЕДНЕЧЕЊЕ ЈАВНОГ РЕДА И МИРА ЛОЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111123155555535823546058П68
E hoćemo da se organizujemo za prvi maj?
Nego e ste vi rekli onom klincu ne seri?
Ja sam malo bio odsutan sa VOS-a jedno vreme i saću lepo krenuti da dolazim i jebaću vas sve i to loše ću vas jebati zbog tenzije. Nema tenzije bre. Ne sme da je bude. VOS je nešto drugo.
Čuo sam da je opet bilo malo, ne znam šta, nisam stigao da ispratim.
Ljudi, mi smo prvo ortaci pa sve ostalo, bez obzira na godine, ekipu kojoj pripadamo i sve ostalo.
Mora opet kult VOS-a da zaživi.
Znači fudbal, pivo, smejanje.
VRATI SE DŽONKARA, SVE TIE OPROŠTENO!!1
Vraćam se. Moram malo u red da vas dovedem. Jesam kapiten il' nisam lolo
Mogla bi da se napravi neka kladža. Kvote sa kim će kiza sledeći put da se pokači lolo
1,45 na fejza
Мени је било до јаја, а ви се кољите колко оћете, лоллоло.
Мсм јесте да сам баш незадовољан својом игром ал и за то ме нешто баш боли рацку. Криво ми што нисам остао на блеји, ал јбг, следеће недеље.
UPS I DID IT AGAIN!
KLIO REVOLUCIJA!
Kom klincu?
Ja sam za to da se delimo svake nedelje, bilo bi manje tenzije i neuporedivo zanimljivije.
I da vratimo VOS na nedelju.
RENDEEEKĆIIIMOOO DEĆKIIIIII