U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koliko je Soni tamo?
djido Sloburino digramo pesa bar
pisssaj po sirotinjiiiiiiiiiiii
jebiiii slobodanaaaaaaaaa
Pičke ajmo jednom u Forum, napravimo Slobica biznis, a i d'igramo.
http://vukajlija.com/vukajlija-hardkor-fudbal/655297
ae
Ae!
Fejz ti radiš samo treću smenu? Onda mi se ne isplati da se odavde cimam i da pored vremena moram i noćni prevoz da plaćam, jedino da vidim kad se ćale vrati s posla pa da me pokupi
AРЛОВСКОМ САМ НАПУНИЈО БУЉУ ШИМИКАМА ДАНАС НА ПЕСУ ОПААААА
раџа ноћна је од 00 до 8 ујутру какав ноћни превоз момчино :)
A ti radiš od? I gde je to uopšte? Kad si mi prošli put objašnjavao ja sam samo klimao glavom da ne ispadnem glup
код вуковог споменика у подземном. А иначе нећу да вас цимам кад радим јер ће и мени да буде смор јер не смем да играм с вама, него лепо кад не радим одем с вама и зезамо се целу ноћ
Aj onda sutra da se skupimo, al' da ne igramo kanter tu sam pro pa je glupo
ма шта год само да или сви умемо или нико не уме дигра :)
Кои тим билдинг јбт!
Vidi, vidi, samopouzdanje. Volim to. Rešavam dezertom takve, ali volim to lolololo
Неее брее... Да се игра нешто што нико не зна... Рецимо СЊАТ 4... То разбијам. лололо
Left 4 dead
Džoni, bio sam sarkastičan :) Nikad nisam nešto znao da igram Cs niti sam ga igrao mnogo, mislim ono rokanje nisam, ali sam zato one mape kad prelaziš neke zamke igrao po ceo dan.
Može Left 4 dead što se mene tiče a možemo i da nađemo neku mapu koju niko nije igrao(mislim na Warcraft odnosno neku retko igranu mapu) sećam se da sam jednom igrao drugi svetski rat, fazon sve ide kako je i bilo, na primer ako neko uzme nemce ne može da napadne italiju niti da napadne neku zemlju pre nego što su ih stvarno napali.