Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ima neko frizbi da ponese? To je do jaja, a i kad naleti neka dobra cica, ono zonfa ko bajagi salto pod noge i šmekerica...
ја сам тек сад видо да је деки уствари ДЕКУ_АОД
АААААААААААААААААА КОИ БЛАМММ СА ЕПСИЛОН МАЋОРЕЕЕ ЛОЛОЛО
I rekete i frizbi i sve. Pravimo sporcko društvo VOS. Ima d'uzimamo titule u svemu. Vermeze odlazi, Deky skini ipsilon lololo!!!!
IDEMO U PIONIRSKI GRAD KADA BUDU IMALI OSNOVCI NEKI SPORTSKI DAN DA IH POBEDIMO U SVEMU!
Kad im se pojavimo u Pionirskom onako spremni i besni i kada krenemo da ih lomimo u svim sportovima, neće im biti dobro!
џони мора да дођеш на неки вос, тужни смо што те нема :((
Ne brini Fejzaro, vraćam se u velikom stilu. Moram plusove za prisutnost opet da nabijem :)
Posao me je ubijao najviše, sada će biti malo laganije, pa ću moći na svaki da dođem.
E, a Sloba zabijo finu golčinu FK Vojvodi jučer!
SLOBA JEBO VOJVODU!!!
Napasete mi se ipsilona! Deky moderan :)
apdejtujte statistiku, 'oću moje golove crno na belo! Tj, belo na plavo.
Ajde dotu picke klijovarske!
Aj večeras
aj sad
kad mislis veceras? Ja sam u igraoni do 10.
е арле ето мене око пола 8 да ти правим друштво до пола 9, ал ћуне диграм
Ne mogu sad idem do nekog ortaka. Aj videću da l' ću moći oko 8 ipak je u 8 Giga Moravac
E u kom si PC-u ti? Mogao bih sutra da odem
немо сте шабани, долазите у форум, само 60 динара је сат. од 11 ноћом до 11 ујутру је 50 динара. А и ја радим тамо, мајку му
ja samo da kažem da je dub PIZDURINA i da se jebe u dupe. tol'ko.
dube, sram te bilo.
dakle, sad kad ja budem otišla u ns neću ni ja tebi da se javim.
Pa rekao je Čak da će da te dovede na Adu. Nisam ja kriv, džindžer je kriv.