Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma znam Rajo, nisam ni ja neki. Barem sada nisam, pošto nisam igrao sigurno tri godine.

2. Left 4 dead kida, podrzavam predlog! :D

Неее брее... Да се игра нешто што нико не зна... Рецимо СЊАТ 4... То разбијам. лололо

Swat 4 sam igrao godinama, dok nije prosle godine gamespy resio da sjebe servere... vrhunska igra.
    EDIT:Aj nek neko napravi temu za ovo, da ne spamujemo temu za VOS...

3. Stvarno. Dobro kaže Laki. Ovako ispada da smo pobegli najzad sa kompova da se bavimo sportom i sada bežimo nazad na kompove .)

4. ako oćete možemo neki dan posle uskrsa fazon da rezervišemo celu sobu ovo ono u ruzveltovoj. najmanja ima 12 kompova najveća ima 21 pa birajte :)

5. Kaunt mi in.

Napravi spisak kao ja za VOS. Datum, mesto, vreme i ne prilagođavaj se. Ako budeš krenuo da se prilagođavaš, ništa od toga :)

6. znam znam, samo mora meni da se prilagodi a to je da ja ne radim to veče OPAAAAAAAA

7. Tako da kad kreneš sa spiskom, SAMO OŠTRO!

8. Кхм, Фејзе, поразмисли пре него што кренеш, можда и није најбоље решење да се јавно скупљају људи. Мсм кад би се скупило 20 ко на ВОС-у, не знам колико би било удобно, лолло.

9. ako oćete možemo neki dan posle uskrsa fazon da rezervišemo celu sobu ovo ono u ruzveltovoj

Dvoje su se tako smuvali.

10. Dvoje su se tako smuvali.

Meni ovo miriše na orgije

11. Ја волим своје бубреге.

12. Nađite život :)

13. uuu bleja. al' nemojte pre 11. kafana mi samo do 11 radi, šta ću.

14. ako oćete možemo neki dan posle uskrsa

Aj sutra ili prekosutra, da iskoristim ovaj raspust.

15. Изашла статистика, једна занимљивост: Арловски није постигао гол у официјалним мечевима, а у неофицијалним је први стрелац у просеку по мечу. Да ли то има трему кад игра првенствене ил шта је, не знамо ал надамо се да ће једном да забије и у првенству!

http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika

16. То је прво што сам примијетио, АРЛОВСКИ ПУНИ НЕОФИЦИЈАЛНО! :Д

17. ма јок, добиће људи позивнице. ништа јавно само људи које познајем

18. Zbunio si me postom, umalo da pomislim da me prestigao :-)

19. mene nema nigdje u statistikama

20. Nije vodio Fejzara statistiku kaci bio tu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.