Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma znam Rajo, nisam ni ja neki. Barem sada nisam, pošto nisam igrao sigurno tri godine.
Left 4 dead kida, podrzavam predlog! :D
Swat 4 sam igrao godinama, dok nije prosle godine gamespy resio da sjebe servere... vrhunska igra.
EDIT:Aj nek neko napravi temu za ovo, da ne spamujemo temu za VOS...
Stvarno. Dobro kaže Laki. Ovako ispada da smo pobegli najzad sa kompova da se bavimo sportom i sada bežimo nazad na kompove .)
ako oćete možemo neki dan posle uskrsa fazon da rezervišemo celu sobu ovo ono u ruzveltovoj. najmanja ima 12 kompova najveća ima 21 pa birajte :)
Kaunt mi in.
Napravi spisak kao ja za VOS. Datum, mesto, vreme i ne prilagođavaj se. Ako budeš krenuo da se prilagođavaš, ništa od toga :)
znam znam, samo mora meni da se prilagodi a to je da ja ne radim to veče OPAAAAAAAA
Tako da kad kreneš sa spiskom, SAMO OŠTRO!
Кхм, Фејзе, поразмисли пре него што кренеш, можда и није најбоље решење да се јавно скупљају људи. Мсм кад би се скупило 20 ко на ВОС-у, не знам колико би било удобно, лолло.
Dvoje su se tako smuvali.
Meni ovo miriše na orgije
Ја волим своје бубреге.
Nađite život :)
uuu bleja. al' nemojte pre 11. kafana mi samo do 11 radi, šta ću.
Aj sutra ili prekosutra, da iskoristim ovaj raspust.
Изашла статистика, једна занимљивост: Арловски није постигао гол у официјалним мечевима, а у неофицијалним је први стрелац у просеку по мечу. Да ли то има трему кад игра првенствене ил шта је, не знамо ал надамо се да ће једном да забије и у првенству!
http://vukajlija.com/forum/teme/50930-vukajlija-ol-star-fudbal-statistika
То је прво што сам примијетио, АРЛОВСКИ ПУНИ НЕОФИЦИЈАЛНО! :Д
ма јок, добиће људи позивнице. ништа јавно само људи које познајем
Zbunio si me postom, umalo da pomislim da me prestigao :-)
mene nema nigdje u statistikama
Nije vodio Fejzara statistiku kaci bio tu.