Vukajlija Ol Star fudbal

1. A i tebe ja u glavu pogodih onomad, sećam se.

Ti dva puta, jednom Raja i jednom Kačamak loloolol.

2. Ja na samo tri slike, kme

3. uvek furam isti autfit loloo

4. Е ево га онај деда што се просуо.

5. Jeb'o majku koliko sam ja smrš'o, pogle' me koliki sam na ovoj slici.

6. Nato, senka fotografa kao da je Betmen slikao :)

7. Pa mora da sam to bila ja, ali ne znam kakav mi je to plašt :)

8. http://i44.tinypic.com/2wbx7xu.jpg

како је ово до јаја слика, може лагано у спорцки журнал диде!

9. како беше у суботу? сви по две текме, сем арловског лоло кој је одигро једну

а голови Нинка 4, ја 2, аги 1, Џони 1,Зоки 1, Крауч 2, Арле 1 и ко још био стријелац? фали неко

10. Ja dva komada, Enemi jedan.

EDIT: Marvelj je dao jedan gol, a jedan za Gubitnik je dao "nevukajlijaš".

11. како је ово до јаја слика, може лагано у спорцки журнал диде!

A jes dobra stvarno, šteta što je nisam stigao nakon što sam probacio ipak je golman stigao pre mene, mada imao sam još jedan solo prodor sa par vas tako nanizanih posle :)

Stani, a koliko je bilo u drugoj partiji?

Prva je bila 5-4.

12. Druga je 5:2 za Lastu.

OBA GOLA PRIMLJENA DOK JA NISAM BIO U IGRI!

Bolje zvuči od "oba gola primljena dok sam ja branio", lolo.

13. Bolje zvuči od "oba gola primljena dok sam ja branio", lolo.

I to što kažeš lololo

Baš smo odigrali Lastu tu drugu. Malo ove godine odstupamo od igre koju smo zacrtali kao svoj stil, ali kada god odigramo pravu Lastu, nema šta ko protiv nas da traži. Mada Gusti je idealan napadač za tu taktiku.

14. Dobro, možemo mi da pričamo šta hoćemo, ali i Arlovski, bez obzira što je upropastio 12 napada, 14 izglednih prilika poslao preko zaštitne ograde i 32 puta nije dodao loptu saigračima u povoljnijim pozicijama, ipak... pobegla mi misao.

15. pobegla mi misao.

I ja sam imao misao o tome, međutim dok si pisao šta je sve zasr'o i ja sam zaboravio lololo

16. Arlo, master trol... Ja mislim da se hrani našom nervozom kad nam ne doda loptu.

I zašto još uvek nije definisano Ne mogu ja toliko loše da šutnem na gol, koliko mogu loše da vam dodam?!?

17. Ja mislim da se hrani našom nervozom kad nam ne doda loptu.

Ovo na slici je osmeh koji svedoči o tome :)

I zašto još uvek nije definisano Ne mogu ja toliko loše da šutnem na gol, koliko mogu loše da vam dodam?!?

Odradi to. Ja ću probati GGA kasnije.

18. AcO provalili Su nas. Moramo. češće Da im Dodajemo, ne Samo. Da dajemo golove.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.