Vukajlija Ol Star fudbal

1. Čini mi se da krstarenje znači: sednemo u čamac i odemo u četrespeti :)

2. 45? Немам посла тамо!

3. što se krstarenja tiče, imamo još 4 mesta, pa ko se prijavi :DD
    p.s. savom i dunavom, besplatno je, polazi se od luke (ne sa pristaništa, no ono kod ušća)

4. imao sam ja neka sranja za to krstarenje, neke karte, flajere, pičke materine šta već... al' pobac'o, ja na vodu idem samo da PECAM!!!

5. У недељу кажу киша ће, а за суботу кажу неће. А неки кажу да ће и у суботу...

6. Piše neki' dvaes posto.

7. У недељу кажу киша ће, а за суботу кажу неће. А неки кажу да ће и у суботу...

Sedećemo u kolima i pljuckaćemo Whiskas. U Dekijevim kolima. Svi.

8. Nijeste od šećera, čoče, nećete se istopiti :-)

9. Добро, немојте после да ми кукате како сте овлажили и да ми причате, што нас енеми ниси упозорио на овај ураган што је однео пилон моста на ади, а што а што?

10. Sedećemo u kolima i pljuckaćemo Whiskas. U Dekijevim kolima. Svi.

Dobro ste došli. Svi. :)

11. Сви сем Најсмешнијег и Аце? :Р

12. А неког ћемо и да гепекујемо. :Д

13. А неког ћемо и да гепекујемо. :Д

A realno to nije neka tortura, alfa ima veću zapreminu gepeka nego putnička kabina, ne znam, avea, klia, zunta, lancera...

14. Да,да... Штета што нема читаву фарбу... као нпр... корса, стило, лансер. ОПААА! кекекеке

15. Ма нико, лупијо сам. :Р

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.