Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja imam i opremu za planinarenje...Valjda.

2. Nedelja, 17:00, Ada Ciganlija, Tereni kod golf terena, VOS.

02. Grifin
    03. Enemi
    04. Manča
    05. Drug Raja

07. Arlovski
    08. Kristina
    09. Natnat
    10. Ombre

3. Mada kiša će 100% al videćemo u nedelju ujutru kakva je situacija.

4. Ukoliko ne bude kiše, i ja budem u stanju opet da trčim, eto me u nedelju

5. Ko je raspoložen da se nađemo negde u to doba u slučaju da se VOS otkazuje zbog kiše? Onda ne mora Ada, bilo gde u gradu. Ja ću se videti sa Paninarom, a bilo bi lepo da se i neko od vas nacrta da dočekamo čoveka kako dolikuje :)

6. Bez mene ipak, idem u Humsku da slavimo titulu.

7. OPAAAAAAAAA! IPAK MI NE DOLAZI RODBINA! FAKJEA! Mis'im, super smo mi s njima i sve to, ali jebiga, draže mi je da se okupim s 20-ak ljudi nego da blejim s dvojicom, trojicom burazera. :D
    A sutra vreme kao stvoreno za fuzbal, međutim jebiga, finale LŠ. Jedino kad bismo organizovali ranije, tipa negde oko 1, pa da možemo da stignemo gajbi na finale. To je po mom mišljenju najbolja ideja, pošto će vrlo verovatno biti kiše u nedelju. Ra'te kako 'oćete.

8. ninka_92

Bez mene ipak, idem u Humsku da slavimo titulu.

Takođe!

9. Nedelja, 17:00, Ada Ciganlija, Tereni kod golf terena, VOS.

02. Grifin
    03. Enemi
    04. Manča
    05. Drug Raja

07. Arlovski
    08. Kristina
    09. Natnat
    10. Ombre

10. Шта је ово, више жена него фудбалера...

11. Шта је ово, више жена него фудбалера...

Ovi što navijaju za Zvezdu mogu da banu, do nedelje se klub ionako gasi lololo

12. Ћути и ви гробари сте издаје, све те силне титуле па вам је једна битнија од ВОСа... :Р

13. Ova je istorijska. Pazi kad nisam dve godine bio na stadionu, a sad idem.

14. meni se nešto muva po glavi nagoveštaj da samo hoće da vas okupe sve odjednom za hapšenje :)

15. Pa ono, mogu da probaju :)

16. Kakva će to ludnica da bude aaaaaaaaaa

17. ajde nemo ste sise, šta je ovo, osmoro ljudi

18. Ne znam samo kako vam nije jasno da u nedelju pada kiša i da ne možemo nikako da igramo. Jedino je fora da izblejimo negde, po mogućnosti neki lokal, zbog jerbo kiše. Nikako ne kapiram što ne bismo sutra ranije organizovali, taman da i vi glodari dođete, ako uopšte mogu ljudi sutra.

19. Па можемо и сутра да играмо, само да стигнемо на финале.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.