U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kupijo sam patike za fudbal,tako da sad i zvanicno nemam vise izgovora da budem retardiran na terenu,a na vasu zalost mozete me cesce ocekivati na VOSu
Fudbal u subotu/nedelju?
Meni i u subotu i nedelju! Deki nastupa na saboru geometara! SAD SI UZO TROFEJ DEJANE DEJANEEEE EEEE
Ljudi d ane pravim spiskove, u nedelju u pet popodne na terenčetu onom u šteku kod golf terena. VOS BRE!
e deste e deste
Tomi reci! E da, šta bi s onim roštiljanjem, kaćemo to? I da pitam ovu bagru što igra kantere, dote, pesove i te munje: kaćemo u igraonicu, jeb'o vas patak?
Ne znam za igraonicu, a roštilj ne cimam dok se malo ne ustali ovo vreme. Za sada neka bude VOS samo u nedelju pa ćemo se tu najzad dogovoriti k'o ljudi.
Tako je i bolje jer mi se nenormalno igra fuzbal. :D
Ja cu biti na adi u nedelju na nekom rostilju,al ne znam da li cu uspeti da stignem na vos. Tako da cu biti pod mozda,ako banem, doso sam.
Ko može neka banjava. Spiskovi nisu potrebni. Idemo na način organizovanja kao prošle godine. Svi znaju da je nedelja VOS. Od danas pa jedno duže vreme će biti u pet sati, nalaženje je na terenu i gotovo. Može da se napiše čisto da se dolazi ili ne u toku nedelje, da onako, odokativno vidimo koliko će ljudi biti i to je to.
13%
Доћу.
Dolazim.
Mojih 197% nečijih 65%.
Dolazim.
Ja dolazim 50%.
Nego...
http://www.dodaj.rs/f/1O/iC/2tZ7WdtB/viskas.jpg
http://www.dodaj.rs/f/45/jM/3DcxP9jQ/viskas2.jpg
На слици арловски као да има корнет уместо леве руке.
Ali kornet od heljde lololo
Heljda je zapravo do jaja, znaš kakva gibanica može da se napravi sa heljdinim brašnom i dobrim kajmakom. Uf...