Ahahahahahhaa koji ste vi bolesnici! Smejem se ko blesav već pet minuta! Ipak svestan sam da to negativno utiče na pojavu bora stoga sam već smućkao eliksir od bele imele, lavande i sibirske aronije.
Fk Stojnik
Fk.Stojnik u Nedelju 02.06.2013. Utakmica na Terenu u Guberevcima sa početkom u 17h. Svi igrači na terenu da budu u 16h. Skup u stojniku u klubu je u 15:30h. Obavezno da dodje ceo igrački kadar. Da vidimo sa čime raspolažemo. Igraj mo fudbal. Pozdrav Buzda:-) vidimo se.
'vako..
dimenzija sam (ololo) 180/73..
Do sada sam uglavnom branio na fudbalima koje sam igrao, ne branim nesto super, ali ni lose.. Vec znam da se slomim za loptu i tako to.. Vise mi prija igra negde na sredini, znam lepo da odigram u odbrani, ali i da suknem loptu na gol.. Imam lep ubac, izdrzljiv kako kad (he he)... Jos malo pa cu da krenem i fudbal da treniram, malo zebancija i tako to :)
A nadam se da dolazim sredinom ili krajem Juna zavisi kad zavrsim sve oko skole :)
Ovako, po kilaži bi mogao u Gubitnik, ili za Flafičaste (ako imaš manje od 20 godina, onda definitivno za njih). Po defanzivnim karakteristikama, dobar si za Lastu, ali mislim da dobar defanzivac baš fali Gubitniku. Na sredini teško kod njih, previše kreativaca imaju, sudaraju se i svađaju. Moramo na licu mesta odlučiti gde ćeš.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Vajt, nešto si mi beličast.
ЈЕБИ АРЛОВСКУ ГЛУПОГ ДОКТРО ФИЛГУДА ГЛУПОГ ДОКТОРФИЛГУДА ГЛУПОГ ДОКТРОФИЛГУФА!!!! УоПШТЕ није певљиво :(
Ahahahahahhaa koji ste vi bolesnici! Smejem se ko blesav već pet minuta! Ipak svestan sam da to negativno utiče na pojavu bora stoga sam već smućkao eliksir od bele imele, lavande i sibirske aronije.
Sibirska aronija?!
Е добио сам летак за ту сибирску аронију у апотеци, нисам стигао да га прочитам, стајао је само недељу дана на столу док га нисам бацио. лололо
Znamo gde si to i pročitao. Tamo na forumu jednog sajta koji posećuješ redovno. Čak se šuška i da si moderator tamo lololo
Nastavićemo mi taj rat :)
људи ја свакако ДОЛАЗИМ!
I ja svakako dolazim.
Dolazim i ja, ako ne slomim nogu ili tako nešto.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aUUvldZPvW4
ХАХАХАХАХА Победа!
Fk.Stojnik u Nedelju 02.06.2013. Utakmica na Terenu u Guberevcima sa početkom u 17h. Svi igrači na terenu da budu u 16h. Skup u stojniku u klubu je u 15:30h. Obavezno da dodje ceo igrački kadar. Da vidimo sa čime raspolažemo. Igraj mo fudbal. Pozdrav Buzda:-) vidimo se.
Је л' почела лига?
Buzda kaže da će uskoro. To neka letnja liga...
E nemo zamre fudbal dok Sale ne odigra bar jednu majku mu!
Čuj, zamre... pa sve nas je više.
Nego, reci nam par svojih fudbalskih kvaliteta/nekvaliteta, kilažu i godine. To su parametri na osnovu kojih ti biramo tim za koji ćeš nastupati :)
Sale će da igra, ako dođe, za fejsovu ekipu tj ove što donose pivo! OPAA!
Стојник игра квалификације за евро такмичења. :Д
TRECI PUT PISEM JEBEM TI ZENO MAJIKU!
'vako..
dimenzija sam (ololo) 180/73..
Do sada sam uglavnom branio na fudbalima koje sam igrao, ne branim nesto super, ali ni lose.. Vec znam da se slomim za loptu i tako to.. Vise mi prija igra negde na sredini, znam lepo da odigram u odbrani, ali i da suknem loptu na gol.. Imam lep ubac, izdrzljiv kako kad (he he)... Jos malo pa cu da krenem i fudbal da treniram, malo zebancija i tako to :)
A nadam se da dolazim sredinom ili krajem Juna zavisi kad zavrsim sve oko skole :)
Ovako, po kilaži bi mogao u Gubitnik, ili za Flafičaste (ako imaš manje od 20 godina, onda definitivno za njih). Po defanzivnim karakteristikama, dobar si za Lastu, ali mislim da dobar defanzivac baš fali Gubitniku. Na sredini teško kod njih, previše kreativaca imaju, sudaraju se i svađaju. Moramo na licu mesta odlučiti gde ćeš.
U da zaboravih godine..
Iam 18 :)
Ma dobro, kad dodjem odlucite :)
Samo dok je dobro zezanje..