Vukajlija Ol Star fudbal

1. JA JEBENO INSISTIRAM DA SE PONOVO IGRA SUBOTOM.

Na stranu što je meni lično iz prve više odgovarala subota, ali ste puni entuzijazma prebacili VOS na nedelju. Ćutao sam, reko' ajde, kad većina tako želi. Koliko vidim, potpuno neopravdano.

1. Manji je odziv, znatno, čak i od zagovornika igranja nedeljom
    2. Onemogućavate zainteresovane za igranje za FK Stojnik da dolaze i na VOS

Ja nedeljom više neću dolaziti, danas sam banuo sasvim slučajno, a vi razmislite kada je bolje da se igra.

2. jebali ste čvorka, sad je na vlasti pa se osilio...

3. Prebacujemo na subotu jer je neosnovano bilo da se prebaci na nedelju. jednostavno ljudi koji su najviše spominjali nedelju, ne dolaze nedeljom. VOS je ponovo u subotu i uvodim spisak opet jer ste se razmazili, pa mora.

Subota, 17:00, Ada Ciganlija, Tereni, VOS

01. Johnny Kurajber
    02. Agilni

4. Dolazim.

EDIT:

Metni u prvi post pluseve za juče, ako to još uvek činiš:

Kristina
    Magnifisent Stajner
    Blejk Grifin
    Enemi
    Fejzara
    Ludi Čak
    Burzum
    Agilni

Mada mogu i ja, ali ostavljam ti taj kutak netaknutim :)

5. Hehehe, to je to, Brus :)

6. rekoh ti ja da sam Treki :)

7. Metnuću pluseve, naravno da radim to još. Mora na kraju da se vidi ko je bio najčešće. Evo da kažem, na kraju dodeljujem nagradu onom ko bude najčešće dolazio na VOS u ovoj godini i to u vidu nečega vezano za Partizan ili Zvezdu zavisi za koji klub navija :)

8. A bio sam i ja juče pola sata, zajedno sa drugih pola sata traženja vas lololol.

9. I Raja je još bio, a nije naveden gore. Agi protiv Flafičastih.

10. E jeste, bio je i Raja. Ja brojao do osam, a trebalo je Kristinu da ne brojim :D

11. Manji je odziv, znatno, čak i od zagovornika igranja nedeljom

Ne dolaze ljudi jer je vreme go kurton, ne možeš ništa da planiraš, biće bolje.
    A sad, nedelja ne valja zbog ovih što igraju za Stoj(ni)ka a subota ne valja zbog klabera što petkom vataju zjala po splavovima a poneko i radi subotom, mislim od ovih normalnih, klaberi ne rade.

12. Subotom smo pikali i po kiši, ČISTILI BARE LIŠĆOM, EJ! :)

13. А касно поподне играмо, ако не можеш да се пробудиш до 4 после клабинга, па не знам...

14. Deky vas gleda...

15. ma jok, sa kulinarka.rs

16. oo postajes ozbiljan aktivista... brao!

17. Na današnjoj utakmici je viđen gol koji ulazi anale ženskog fudbala!

хихихиихихи

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.