Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dolazim, poljubaca bez.
Ja ne dolazim, imam neko rostiljanje.. Nije da ste me ocekivali, ali svejedno. :D
Inace, 22og se na Adi odrzava Red Bull flugtag, ocekuju izmedju 50-100 ljudi, plus ove sto redovno dolaze, pa je mozda bolje da taj vikend pomerite za nedelju... Ljubac k'o Evropa!
DŽONI KAĆEMO ROŠTILJAMO!?
Ja možda naletim sledeći vikend ako me termin usere, ali 20% je sve to.
Enivej, vidrh da vamo za muziku pitate što se tiče himne.
https://soundcloud.com/chavez90/volej-ina
Ovo je pravljeno kao himna i mojih lokalnih indijanaca sa kojima pikam svakodnevno, i kao himna za vas indijance sa kojima pikam redje, ali sa istom voljom. :)
DOLAZIM! lololo
Deki, zipa ovo:
http://www.mondo.rs/s293848/Sport/Kosarka/Snimi_basket_filmic_i_otputuj_na_Eurobasket.html
Opičiš jedan basket sa nama, mi sve to snimimo i pošaljemo. Kad vide kako pleniš talentom, dirnuće ih to što smo dozvolili našem "specijalnom" drugu da igra sa nama i daće nam karte.
Pozdrav od Metalika Sliterina
Ja mozda dodjem sutra, javicu kad budem siguran...
@ Metalika Sliterin
Do jaja! 'oću brate što neću :)
Dolaziš sutra?
E odlična je ona priča za onu kurvu i sidu. Kako se beše zvaše?
Moraš opet da nam ispričaš. Metalika je najsmešniji, realno.
Ja hteo da vam za internacionalna takmičenja predložim patriotsku VOStani Serbije. :D
Moraš opet da nam ispričaš. Metalika je najsmešniji, realno.
hepatitis ceca... hahahaha najsmešnIji
E sad, ganci i basket, ne ide to lololo
ZAHTEVAM DERBI U KOŠARCI ODMAH SADA ODMAH! sledeće nedelje
Uuuu kako bih ih pokidali!
Ja koliko sam upućen, i u fudbalu su pukli. Možda grešim...
Pa to bi bilo pisanje po glodarima. Sledece nedelje, realno. Da potvrdimo dominaciju! A mogli i 5 na 5 lolo
5vs5 da ih ofuljimo
Dobro si upucen. A posle i rukomet!!1
Ajm nat kaming.
Hahah super pričica.
u kolko sati je fudbal?