Vukajlija Ol Star fudbal

1. U 17. Ako hoćeš odma da igraš dođeš sat vremena kasnije

2. ахахаха
    мали раја јако духовит момак :Д

3. Ja završavam šljaku oko 3 na adaji sam u pola 4. Oće neko da se kupa? Ako neko oće nek mi ponese i peškir.:)

4. Oću ja Aco
    Poneću ti škirpe

5. Ali dolazim u pet kupam se posle

6. Rankovicu, bicu ja ranije na adi, pa me kontaktiraj u pvt ako os da banes. Mada necu da se kupam lolo

7. Daj ne rise! Dodji u 4. Oće neko drugi? Treba mi škir!

8. Bicu ja pre 4 tamo vrv. Blejacu negde u hladu jer sam mator i debeo. Posalji mi broj na pvt da se cujemo ako budes hteo da banes. Nema kupanja, kupanje je za picke. Ustvari, kupaj se onda lolo

9. Ne mogu ranije torimau, dolazim u 15 do 5 i igram basket fudbal sam objasnio.
    Zapravo ako ih bude puno igraću fudbal, tu sam uvek dobro došao čak sam i kapitan najbolje ekipe u istoriji VOS-a FK Gubitnik! AJMO. SLOŽNO PLAVI. tigrovi!

10. deki nije valjda da nećeš na fudbal? :(

11. Tu sam brate, videću, baciću jedan sket sa eminemom i posle igram fucu.

12. Deki mi napravio ranu između dojki kad me odvalio laktom, tako da zahtevam suspenziju na 3 meseca... MINIMUM!

13. Suspenzija za Dekija! Sto bi Arlovski rekao, u plinaru hnjo hnjo

14. JEBI DEKIJAAAAAAAAAA

15. Kako je bilo juče?

Ja nisam mogao. Nešto sam bolestan. Čim krene visoka temperatura ja jedno nedelju dana nisam ni za šta.

Je l' vas bilo za fudbalicu?

16. Prekjuče, prekjuče!

Bio fin fudbal. Prvo odigrasmo Lasta - Gubitnik, 5+1, s tim što su za Lastu igrali Raja i Čak. Dobila Lasta 10:8. Najpre se igralo do pet, pa kada smo poveli 5:4, igralo se na razliku. Kada smo poveli 7:5, rešili smo da im pružimo šansu da se igra do 10, ali opet džaba.

Lasta (Enemi, Ludi Čak, Grifin, Arlovski, Raja, Agilni) : Gubitnik (Deki, David, Ombre, Kiza, Fejz, Laki) - 10:8

Drugu partiju smo igrali do 5, igrača 4+1. Malo se izmešali. Blejk i Arlovski prešli na jednu stranu, Ombre i Fejz na drugu. Po prvi put su Deki i Arlovski igrali za istu ekipu i naravno izgubili.

Gubista (Enemi, Ombre, Raja, Fejz, Agilni) : La Gubitnik (Laki, Arlovski, Deki, Kiza, Grifin) - 5:3 (ako se dobro sećam)

Laki mi je ostavio najjači utisak, jer je kidao u odbrani, ostali standardno. Nekako je bio neozbiljniji fudbal, ali istrčali smo se fino.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.