Vukajlija Ol Star fudbal

1. Subota,17:00, 22.06.2013. Ada Ciganlija, kod Golf terena. VOS!

01. Kurajber
    02. Deky
    03. Blejk Grifin
    04. Tandrčak
    05. Manča
    06. Ombre
    07. Drug Raja
    08. Bvdlga
    09. Enemi

2. Imam neko zapaljenje ako se izlečim do subote dolazim.

3. Bez mene, imam ispite u ponedeljak i utorak. A najvjerovatnije se opraštam do avgusta, jer posle ispita palim za Trebinje.

4. a do koliko igrate?
    ja idem da se kupam & sunčam, a najbolje je sunce oko 5, 6 ne mere da se propusti.
    nek me neko cima kad, s oproštenje', svršite, pa da pijemo pivo :33

5. Ja cu biti na Adi na flugtagu, pa mozda banem, ali ne znam koliko vam je pametno da se odrzava Vos u subotu, bice prevelika guzva, narkomani i kiselici ce da zauzmu terene i da se polivaju dvolitrama!!!!

6. Oteraćemo goMna narkomanska.

Subota,17:00, 22.06.2013. Ada Ciganlija, kod Golf terena. VOS!

01. Kurajber
    02. Deky
    03. Blejk Grifin
    04. Tandrčak
    05. Manča
    06. Ombre
    07. Drug Raja
    08. Bvdlga
    09. Enemi
    10. Zhajk
    11. Andrej
    12. Arlovski
    13. Ludi Čak

7. Ako me gazda ispoštuje i prebaci me u prvu smenu, onda i ja dolazim, ali nije sigurno 100%.

8. Skresaše svo žbunje na adi. Kako ćeš?!

9. Ajmo ljudi, još prijava. Mančo de su Tuljan, Kačamak, Reme javi se, Hugočaveza neka neko dovuče, Predražinjo i ti isto, zvaću Buksnu telefonom da overi VOS ove godine, ajmo prijave bre, Arlovski je l' dolaziš ti i tako svi bre AJDEEEEEEEEE!

10. Ja mozda dodjem, imam zajeban ispit u ponedeljak... videcu, ako odustanem od spremanja, eto i mene

11. Subota,17:00, 22.06.2013. Ada Ciganlija, kod Golf terena. VOS!

01. Kurajber
    02. Deky
    03. Blejk Grifin
    04. Tandrčak
    05. Manča
    06. Ombre
    07. Drug Raja
    08. Bvdlga
    09. Enemi
    10. Zhajk
    11. Andrej
    12. Arlovski
    13. Ludi Čak
    14. Laki
    15. Gusti Sok

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.