Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
01. Kurajber
02. Deky
03. Blejk Grifin
04. Tandrčak
05. Manča
06. Ombre
07. Drug Raja
08. Bvdlga
09. Enemi
upišideme
80% ја
Imam neko zapaljenje ako se izlečim do subote dolazim.
Bez mene, imam ispite u ponedeljak i utorak. A najvjerovatnije se opraštam do avgusta, jer posle ispita palim za Trebinje.
doljazim
upsuj i me
a do koliko igrate?
ja idem da se kupam & sunčam, a najbolje je sunce oko 5, 6 ne mere da se propusti.
nek me neko cima kad, s oproštenje', svršite, pa da pijemo pivo :33
Ja cu biti na Adi na flugtagu, pa mozda banem, ali ne znam koliko vam je pametno da se odrzava Vos u subotu, bice prevelika guzva, narkomani i kiselici ce da zauzmu terene i da se polivaju dvolitrama!!!!
Пребићемо их.
Oteraćemo goMna narkomanska.
01. Kurajber
02. Deky
03. Blejk Grifin
04. Tandrčak
05. Manča
06. Ombre
07. Drug Raja
08. Bvdlga
09. Enemi
10. Zhajk
11. Andrej
12. Arlovski
13. Ludi Čak
Ako me gazda ispoštuje i prebaci me u prvu smenu, onda i ja dolazim, ali nije sigurno 100%.
Skresaše svo žbunje na adi. Kako ćeš?!
стижееем
Ajmo ljudi, još prijava. Mančo de su Tuljan, Kačamak, Reme javi se, Hugočaveza neka neko dovuče, Predražinjo i ti isto, zvaću Buksnu telefonom da overi VOS ove godine, ajmo prijave bre, Arlovski je l' dolaziš ti i tako svi bre AJDEEEEEEEEE!
Jep.
Dolazim 99%
Ja mozda dodjem, imam zajeban ispit u ponedeljak... videcu, ako odustanem od spremanja, eto i mene
01. Kurajber
02. Deky
03. Blejk Grifin
04. Tandrčak
05. Manča
06. Ombre
07. Drug Raja
08. Bvdlga
09. Enemi
10. Zhajk
11. Andrej
12. Arlovski