Vukajlija Ol Star fudbal

1. 11. Andrej
    12. Arlovski

Hhahaha, kao u Mitbastersima - Keri, Grant and Tori

2. Andrej je pravi Andrej a Arlovski je AndreY. lolol

3. Arlovski dodji u plinaru! Ja cu vrv doci, ali mi se nesto basket vise igra

4. Ja ozdravio i dolazim digram!

5. Овај пут диграмо на оном терену у ладовини, јебо традицију кад упече звијезда! лоло

6. ДЕСЕ ИГРА!!!!!!!!!

7. А да долази Шана летео би, пичка једна кладионичарска.

8. Dolazim! Vratite me na krilnu poziciju Lastoa da jebemo Flafije i ove što im se ime slaže uz način igre opaaaa!

9. I neko će morati da mi objasni gde su koji tuki golf tereni? Je l' to ono isto gde se pre pikalo, ili nešto što je meni nepoznato?

10. Isto Čavo, oni u pripizdini, gde niko nije ugrožen našim prisustvom ( čimeispunjen član 3. stavka 8. ustava Srbije po kojoj bilo kakvo okupljanje intetnet zaednice mora uzeti za mesto okupljanja prostor udaljen 150m od običnih građana, 300m od bilo kakve sportske priredbe sa gledaocima i 500m do najbliže prodavnice sa alkoholom).

11. Odlično! Je l' se tu računaju i one što rade jogu u onim pantalonicama što pozivaju na silovanje?

Pao mi je top speed na 98 zbog manjka igre, ali planiram da se vratim na velika vrata!

12. Je l' se tu računaju i one što rade jogu u onim pantalonicama što pozivaju na silovanje?

Prema ustavu Srbije joga se ima ignorisati i bez obzira koliko primamljivo delovalo ne praktikovati!

13. Е ја вероватно ипак нећу доћи, ЈЕБИГА ШТА ДА СЕ РАДИ ЗНАМ ДА МЕ ВОЛИТЕ АЛ ИЗДРЖИТЕ ЈЕДАН ВИКЕНД БЕЗМЕНЕ!!1!11

14. Grifine ponesi Predrazinjovu majicu. Dolazi i on. Vidimo se tamo Bagro.

15. Predražinjo...ouć!
    Ja od danas menjam stil igre više se ne zezam i ne igram nerezonski u napadu već će moja pozicija biti difenziv midfilder SVE ĆU VAS POHAPSITI! LOPTA NEĆE PROĆI!

16. Mrš u kura* i trgovina i sve živo ... Jbg, ne mogu da dodjem, a bio sam drage volje
    da dodjem.
    Ništa onda, do sledećeg puta.

17. E javio mi Čavez sad da ga neko sačeka oko 10 do 5 kod Kamenja, ne zna gde se igra.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.