Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma nećete moći da nas omašite. Ja i Lepri kad stvorimo gravitaciono polje, ima sve da privučemo ka sebi i onda one koji su suvišni samo odbacimo. olololo

2. VOS, Ada Ciganlija, Subota 29.06.2013. 17:00

01. Johnny
    02. Leprikon
    03. Zoki Munja
    04. Manča
    05. LOL
    06. Čakec
    07. Tandrčak
    08. Školjkaboj
    09. Drug Raja
    10. Bvdlga
    11. Lari Andervud
    12. Blejk Grifin

Davide, Marvelje, Fejzaro, Ninčilo, Bebope i ostali...je l' dolazite?

3. Doći će i moj ortak sa ribom verovatno i možda moj buraz.

4. Midori što nema Marvelja na Vukajliji?

Nateraj ga da dođe na fudbal :)

Zato sto se preselio i nema net u novom stanu jos uvek. Najverovatnije ne dolazi sutra, prijemni mu je u ponedeljak, mora da uci.

5. Midori, videh na nekoj temi da si predala dokumenta za prijemni na Filološkom i to za engleski, ako ti treba bilo šta, slobodno pitaj :)

6. Midori, videh na nekoj temi da si predala dokumenta za prijemni na Filološkom i to za engleski, ako ti treba bilo šta, slobodno pitaj :)

Hvala puno, ali evo, sa'ce za 4 dana prijemni, i da imam ikakva pitanja, sad je kasno. :D

7. Pa dobro, nikad nije kasno ;) Srećno! :) Verujem da će to dobro biti :)

8. Alo žemske, omašile ste temu decxko.

9. Alo, dečko, je l' to sad smak sveta? :)

10. Vidi je. Hteo sam samo da se našalim, znaš. Nisam napisao ono xe xe. Čemu tenzija? Neraspoložena si?

11. Pa vidiš da nisam, naprotiv :)

12. A tek sam sad video :) da si stavila. Moja greška ;)

13. Pa vidim ja da si ti to prevideo :) Sve kul ;)

14. имам паклени испит не знам де сам, тешко да ћу доћи, иако долази масна леприкончина кога бих волео да полижем ал јебига.

15. VOS, Ada Ciganlija, Subota 29.06.2013. 17:00

01. Johnny
    02. Leprikon
    03. Zoki Munja
    04. Manča
    05. LOL
    06. Čakec
    07. Tandrčak
    08. Školjkaboj
    09. Drug Raja
    10. Bvdlga
    11. Lari Andervud
    12. Blejk Grifin

Davide, Marvelje, Fejzaro, Ninčilo, Bebope i ostali...je l' dolazite?

Iskulirao me Džoni ko da blejim na semaforu sa krpom...
    Čekajte i mene u 10 do 5 kod kamenja.

16. иако долази масна леприкончина кога бих волео да полижем ал јебига.

договорићемо се за лизање, бићу дуже време ту ;)

17. Jebiga, bijo sam oran da dođem, pripremio sam i nešto love, ali moram u swatove jebiga.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.