Vukajlija Ol Star fudbal

1. Doći će i moj ortak sa ribom verovatno i možda moj buraz.

A koj si sad pa ti kad dovodis čelu rodbinu na Vos? Pravila su jasna, nalog na vukajliji i može da se igra. JA DOLAZIM I JA JEMEN OMAN PAKISTAN

2. Izgleda da ce biti neke kise predvece... ali sta je kisa za coveka hrabra a visprena!?

3. Ako neko dolazi iz pravca Surčina, autobusom, neka se javi da ga pokupim i dajte neki znak raspoznavanja vi što ćete biti kod kamenja da vas prepoznam da ne cimam ljude redom?

4. Fin vaterpolo danas, mlađahni LOL, pseto88 i moja malenkost doživeli smo vodeno krštenje. :)

5. Baš mi je drago da smo imali trojicu novajlija. Leri me je posebno oduševio, jer jebežga, s njim sam i najviše prič'o. :) Što se svega ostalog tiče, šta reći, koju posluku porati. Drago mi je da sam Leprija video posle dosta vremena. Ako ništa, nahasali smo se k'o ljudi posle onog sranja, tako da nas boli uvo.

6. Izgleda da ce biti neke kise predvece... ali sta je kisa za coveka hrabra a visprena!?

попушиш ми курац

7. попушиш ми курац

E moram da pohvalim Leprija, covek je branio za medalju!

8. АЛ' САМ ГА ПРОБУШИЈО!

Раја и ја оплодили акцијом која је измамила аплаузе чак и противничке екипе, касније сам тек чуо да нас је гледао скаут Бајерна, да не би оне пречке, ми би већ били у авиЈону за Минхен!

9. Питање за Мидори - У ком тренутку је киша престала да се осећа као мокраћа и поново постала киша? лоло

Иначе, надам се да обично играте дуже ололол

10. IMA DA SE OTIMAJU ZA NAS ALI MI OSTAJEMO VERNI FK FLAFIČASTI!

11. Leri me je posebno oduševio, jer jebežga, s njim sam i najviše prič'o.

Što jes jes. I ti si dobar. Realno, gotivni ste svi, dolazim ponovo.

A NIKO NE SPOMINJE LEPRIJEVU ASISTENCIJU?!

12. Naspominjao ju je on danas i više nego dovoljno. :D

13. Fejz de si bio, ja se dovukao jer s' ti rekao da ćeš da dođeš, kad tebe nema, smorio sam se lolo. Šalim se, nisam mogao da propustim trojicu novajlija i Leprija, dobar fudbal bio lolol.

14. I imam lumbago, zapaljenje pluća, zapaljenje mozga, pokvarene bubrege i curi mi nos.

15. Kvota da ću umreti od upale pluća 1.30. Uplatite sad, sutra ima da padne kvota.

16. Meni krivo što smo prekinuli, taman se zalaufao! Koristim priliku i da pohvalim Leprija i njegovu ASISTENCIJU xe xe.

17. Иначе, надам се да обично играте дуже ололол

I ja se nadam, jer ja i jebem duže nego što je juče fudbal trajao. A jebem loše.

18. требао сам доћи да упознам новајлије, симпатично ми ово псето, баш сам шаркло, спавам до 6 увече

19. Pseto je legenda burazeru, nisi ni svestan koliko si na gubitku. Xe xe.

ово псето

Da li je ovo ili ovaj pitanje je sada...ja neam pojma nek se jave skolovani.

20. АСАМ ОЈЕБО АСИСТЕНЦИЈОМ, умрите нискорођени!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.