Vukajlija Ol Star fudbal

1. Je l' dolazite vi ili ne?

2. НЕ ДО ЛА ЗИМ, ни ове ни следеће недеље, идем негде далеко, Париз Лондон Мала Крсна, Шпанија Колумбија, самба румба ћа ћа ћа. Море пичке кокс, Молдер Фокс. И тако то...

3. Ja cu se cuti sa Marvelom danas, pa vam javljam da li on dolazi.
    Rajo, saljem ti slike u PVT.

4. ZASXŠHTO NISAM UBAČEN NA SPISAK, ĐONI DEDŽCXHKO?!

5. Midori što nema Marvelja na Vukajliji?

Nateraj ga da dođe na fudbal :)

Ubačen si Grifine.

6. E 80 % da dolazim 100 % da ne. Na terenu sam zgrćem lovu.

7. I jebaćemo Tromzoe!

8. JEBI TROMZOA!!!

Znači sutra u 17 na terenu svi. Ko god može. Zoki će poneti loptu, a ti Fejse ako dolaziš ponesi i ti.

9. Prvi put dolazim, pa moram da postavim glupo pitanje. Je l' se igra na onim terenima posle terena za američki fudbal?

10. Ja bi volo da dođem ako ima mesta?

11. E, nema mesta brate, prebukirani smo ove subote. Neka buržujčina iz Beča rezervisala pola Ade. Da si rezervis'o na vreme pa bi i mogao... Normalno da ima jebote. :D

12. Da nije gastos? Piši onda i mene.

13. Ја знам да дођем до стоунхеџа само :/

14. AJL GAJD JU TRU D FORESC! Budi kod kamenja oko petice pa'š ići s nekim. A realno, trebalo je da ostane okupljanje kod kamenja, mlogo je bio jači fazon. :P

15. Uf, tesko tesko da cu doci. Jebe me ta subota. Rakocije pravi neku zurku na adi uvece, pa ono, ne mogu i fudbal i to lolo Ko hoce da bane, nek se javi u pvt. Gej stop, deki stop!

16. Е, долазим и ја до камења око дез до пет, пошто не знам ђе ћу :д
    Значи код камења, сви се окупљамо око Леприја ололо

17. Biću i ja oko dez do pet kod kamenja, prepoznaćemo se nekako. :D

18. Čekaću ja LOL-a i Leprikona kod kamenja u 5. Ostali na teren pravo. LOL-e, Leprikone, šaljem vam broj u PVT.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.