Vukajlija Ol Star fudbal

1. VOS, subota 17:00, teren

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Ludi Čak
    04. Lepri asistent
    05. Zoki Munja
    06. Marvelj
    07. Blejk
    08. David
    09. Blejk D Snejk Grifin
    10. Deki El Mago_aod
    11. David
    12. Manča
    13. Školjkaboj
    14. Kačamak
    15. Pseto
    16. Drug Raja
    17. Andrej

Fino se za sada skupljamo. Ima tu još koji možda. Biće fudbala ako nas ne usere kiša. barem da ne počne pre VOS-a, a kad stignemo tamo snaćićemo se. Pod drvo, mada nije drveće kao što je bilo nekad lololo
    12

2. Što da ne pomerimo za 6? U 5 je vrućina ogromna, a vidi se do posle 8, tako da to nije problem.

3. Subotari prokleti lolo

4. БИЋЕ СУНЦЕ ☼

хахахахаххахахахахахаха сунце

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

много сунцоваа хахахахах ☼☼☼☼

5. БИЋЕ СУНЦЕ ☼

Gde si to procitao? Ja videla da ce biti kisa. I grmljavina.

6. СООООНЦЕЕЕ ☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

7. Nista, Lepri, nadam se da si upravu.

8. ја долазим са клоном.

9. Bice kise, ako je verovati prognozama... mozda je i bolje sto ranije da igramo.

10. Bez mene definitivno, Ipak ne bih da se sprdam sa ovim ispitom. One tamo SIGURNO.

11. Не могу ни ја, одох кући да се разонодим, отпевајте једном ТИ ВОЛИШ ЊУУУУУУУ по дрветом каце будете склањали од кише хехе

12. igracemo i po kisi alealeale

13. Što da ne pomerimo za 6? U 5 je vrućina ogromna, a vidi se do posle 8, tako da to nije problem.

Opet.

14. Au ludi al si uporan...:)
    Meni svejedno.

15. Pa brate, jeste li vi svesni da ako ne bude kiše, biće 40 stepeni u 5, bolje oko 6 je malo hladnije, dok se skupimo i sve, a vidi se isto ko i u 5.

16. Ja sam gledao na jednom sajtu (neću da kažem da je vedrtuambrela jer će me David iskasapiti kad provali kakav sam pristalica bedevedesdvojke olololo) i prognoza je da će kiša pasti negde oko sedmice. Ako krenemo u 6, igraćemo fazon čuku vremena. Mada mene ionako apsolutno boli uvo za sve, tako da radite šta hoćete. Jedino da se ne ponovi prethodni vikend tj. da možemo da igramo k'o ljudi i da kasnije kvalitetno izblejimo, za ostalo mi se jebe.

17. A neće valjda kiša opet tačno u subotu kad igramo. Mada što kažeš, jebe mi se, ako zablejimo, meni ok.

18. Koji si satanista, prvi post na 666-oj stranici bas od tebe...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.