Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dođite u nedelju posle 4 u baljkansku u forum digramo igrice. 140 dinara 4 sata do 9 uveče :) posle devet se gasi vreme stoga dođite do 5 :)

2. боље од 9 дуплатиш 170 динара и диграш до 7 ујутру

3. Ladno strana 666 leptejebo....
    http://www.benabraham.com/assets/images/Illum1.gif

VOS, subota 17:00, teren

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Ombre
    04. Lepri asistent
    05. Zoki Munja
    06. Marvelj

08. David
    09. Blejk D Snejk Grifin
    10. Čakov burazer
    11. Fejs
    12. Manča
    13. Školjkaboj
    14. Kačamak
    15. Pseto
    16. Drug Raja
    17. Andrej
    18. Debilko i Moronko

Fino se za sada skupljamo. Ima tu još koji možda. Biće fudbala ako nas ne usere kiša. barem da ne počne pre VOS-a, a kad stignemo tamo snaćićemo se. Pod drvo, mada nije drveće kao što je bilo nekad lololo
    12

Ostaje u 5 mada Čakov predlog je dobar i od sledeće subote menjamo na 6. Ove ostaje 5.

4. E Đoni, odluči se jesam li pod 7. ili 9. mestom. Mis'im, znam ja da sam đembeo, ali baš toliko da zauzimam 2 mesta... PA I U BUSU MEREM ŠJEDETI NA JEDNOM SEDIŠTU! olololo Ali prosto mi je fascinantno kako svake nedelje uvek nekoga staviš 2 puta. Počinjem da sumnjam da to više ne potpada pod slučajnost. ololol
    Fejzaro, ja banjavam stopostotno.

5. Mrka kapa da ću sutra na vos. Moram na teren ne znam kad se vrćem, dal 5 dal 6h.

6. E ne merem doći na VOS, imam debatni turnir :štreber: ali gledaću da dođem posle na bleju možda.

7. Srediću Grifine....a vi se uozbiljite...VOS je važniji od posla i obrazovanja :)

8. a koj kurac deki, sad moram busem lolo

9. Javi ću ti sutra Ombre, možda se nešto promeni.

10. Jedino što će se promeniti je vreme - pašće kiša! Buahahahaha buhahaaaaaaa!

11. sad je david duplo na vosu :)
    davide stavi loptu u gepek, ako dolazis kolima mozda banem. Tj 100 posto dolazim na BALFU!

12. вратите чака на списак бре! џинџер чак не долази, али оригинал чак бањава, сацам га врбово!

13. Popravljeni nedostaci sa spiska. Ubačen Čakov burazer, tačnije original Čak koji nije džindžer i zna da piše defke.

14. Zašto ste mi Čaka Džindžera onda predstavili kao oriđinale Čaka dechko?

15. I mi smo mislili da mu je samo opalo definisanje kad ono burazer je njegov definisao dobro, a Čak kada je preuzeo kreće taj pad lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.