Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
svako dobro pozz
Dođite u nedelju posle 4 u baljkansku u forum digramo igrice. 140 dinara 4 sata do 9 uveče :) posle devet se gasi vreme stoga dođite do 5 :)
боље од 9 дуплатиш 170 динара и диграш до 7 ујутру
Ladno strana 666 leptejebo....
http://www.benabraham.com/assets/images/Illum1.gif
01. Džoni
02. Agilni
03. Ombre
04. Lepri asistent
05. Zoki Munja
06. Marvelj
08. David
09. Blejk D Snejk Grifin
10. Čakov burazer
11. Fejs
12. Manča
13. Školjkaboj
14. Kačamak
15. Pseto
16. Drug Raja
17. Andrej
18. Debilko i Moronko
Fino se za sada skupljamo. Ima tu još koji možda. Biće fudbala ako nas ne usere kiša. barem da ne počne pre VOS-a, a kad stignemo tamo snaćićemo se. Pod drvo, mada nije drveće kao što je bilo nekad lololo
12
Ostaje u 5 mada Čakov predlog je dobar i od sledeće subote menjamo na 6. Ove ostaje 5.
E Đoni, odluči se jesam li pod 7. ili 9. mestom. Mis'im, znam ja da sam đembeo, ali baš toliko da zauzimam 2 mesta... PA I U BUSU MEREM ŠJEDETI NA JEDNOM SEDIŠTU! olololo Ali prosto mi je fascinantno kako svake nedelje uvek nekoga staviš 2 puta. Počinjem da sumnjam da to više ne potpada pod slučajnost. ololol
Fejzaro, ja banjavam stopostotno.
http://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA
Mrka kapa da ću sutra na vos. Moram na teren ne znam kad se vrćem, dal 5 dal 6h.
E ne merem doći na VOS, imam debatni turnir :štreber: ali gledaću da dođem posle na bleju možda.
Srediću Grifine....a vi se uozbiljite...VOS je važniji od posla i obrazovanja :)
a koj kurac deki, sad moram busem lolo
Javi ću ti sutra Ombre, možda se nešto promeni.
Jedino što će se promeniti je vreme - pašće kiša! Buahahahaha buhahaaaaaaa!
sad je david duplo na vosu :)
davide stavi loptu u gepek, ako dolazis kolima mozda banem. Tj 100 posto dolazim na BALFU!
ок ок :)
вратите чака на списак бре! џинџер чак не долази, али оригинал чак бањава, сацам га врбово!
Popravljeni nedostaci sa spiska. Ubačen Čakov burazer, tačnije original Čak koji nije džindžer i zna da piše defke.
Zašto ste mi Čaka Džindžera onda predstavili kao oriđinale Čaka dechko?
Obmana.
I mi smo mislili da mu je samo opalo definisanje kad ono burazer je njegov definisao dobro, a Čak kada je preuzeo kreće taj pad lololo
LICIMURI!