Vukajlija Ol Star fudbal

1. ja ipak ne dolazim, postavljam neki gelendere gajbi, smorih se

2. Ja ću možda da kasnim nekih 10-ak minuta plafon.

3. aste picke jbt!

dolazi i drle, gvozdenovic, sacam ga vrbovo

4. Šta je licimuri, niko se ne javlja da pohvali džukeline asistencije i driblingze?

P.S. jeste našli Raju? lololo

5. Brate, ja nisam to hteo da pominjem, malo mi žao da te trpaju...ima pseto osećanja...

6. Dobar lik taj Pseto, čuo sam lolol.

7. E i otkad nemamo pluseve tamo.

8. Ma lažu bre, govedo najobičnije...

9. Pa ono, mrzelo me da kačim pluseve više pa sam samo ostavio spisak.

Dobar VOS danas. Odigrasmo dosta fudbala. Ja sam svoj pos'o odradio ljucki, kako valja i trebuje. Pao i po koji dobar gol, Zoki Munja je opet pravio sranja, ovaj put sa Fejsom, al' nesporazum se brzo zaboravio. palo i nekoliko golova sa više od pola terena, ja sam dao jedan od tih, Manči kroz uši. Dobro smo svi odigrali, al' posebno moram Leprikona da pohvalim koji deluje tromo, a ima odlične reflekse i Boga mi lepo je branio. Čak je i gol dao kada je sa gola krenuo u napad.

Nakon toga dobra bleja. Midori častila za upad na budžet, svi pili pivo, Manča pio Hidraulik (ja sam morao da spomenem). Sve u svemu, fina subota na Adi po ko zna koji put. Sledeće subote opet.

http://vamospanish.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/vos-t-shirt.jpg

10. и дао је гол бре, шта само добро бранио, ало!

11. Vidi ovaj mali debeli gore isti Lepri Hobotnica Pol lololo

12. Piše da si dao gol Lepri. To se ne zaboravlja.
    Lepri k'o Ronaldo. Dva VOS-a, jedan gol i jedna asistencija lolo

13. Al zato ga je i primio kada treba, u zadnjem napadu...a ponadali se na 3:3 OPAAAAAAA

14. Не лупај, пустићу зокија на тебе!

15. Kako su vam se face ugasile na 3:3 lololo

Stvarno, ko bude kenjao Zoki MUnja kad se iskolači na njega kuku lele lolo

16. Не лупај, пустићу зокија на тебе!

Nemoj Zokija, njemu svanulo kada si primio taj ultra mega sega giga vrhunski gol.

Kako su vam se face ugasile na 3:3 lololo

A kako su se vama ugasile na 4:3???
    Zbog toga i nastao raskol, Agilni nije podneo pa optučio Zokija za neki faul jer je Zoki pljunuo na beton pa se Agilni sapleo..........DOMINIRAJ ALEALEALE

17. Manči kroz uši.

Manči kroz ne znam šta, grudi lolol. ALI SAM SE PRONAŠAO U REČENICI GDE SE POMINJU DOBRI GOLOVI, JA JEMEN!

18. Nije, nego je Zoki mene faulirao, a realno 4:4 bi bilo, prvi sam stigao do lopte. Onda je rekao da nije. Kada smo na kraju izvodili taj faul nisam ni učestvovao u igri. Izašao sam već. Inače čist faul je bio.

A nije tu niko danas baš nešto izdominirao, bilo je dosta izjednačeno. Jedino smo mi izdominirali nad flafičastima 3:0 lolo

19. Nema veze, dominirali smo ceo dan lolol, tu nas nije htelo baš. I pijem hidraulik već više od godinu dana, ne znam šta se danas posebno promenilo lololo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.