Vukajlija Ol Star fudbal

1. A nije tu niko danas baš nešto izdominirao.................................

2. Pa nekako je opet to u žiži, samo znaš kako se to teško otrese, ta reputacija. Agilni je jedva svoju gejfrut reputaciju uspeo da suzbije lolo

3. Nije, nego je Zoki mene faulirao

Zoki me udariooo kme kme lololo

a realno 4:4 bi bilo

POSLE OVOGA BI ZNAO DA SI GROBAR I DA TE NE POZNAJEM!
    Dobro, i posle ovoga:

Inače čist faul je bio.

4. A nije tu niko danas baš nešto izdominirao.................................

Osim mi onu partiju kada smo imali 15 100% šansi, kaci dao onaj lob. Protiv koga smo tada igrali Deki?

5. Protiv koga smo tada igrali Deki?

Erik Kantona 7

6. POSLE OVOGA BI ZNAO DA SI GROBAR I DA TE NE POZNAJEM!

Nije kme bilo. Ja stigao do lopte, on shvatio da je izašao sa gola i da je gol prazan i samo mi pokupio nogu. Nije ni išao na loptu. Ja rek'o dobro, faul. On kaže nije. Jebiga, napravio si nameran faul da sprečiš gol i kažeš još da nije faul. Da nije bio nameran faul, ne bih ga ni tražio.

7. Jel vas Manča hvata za dupe tokom utakmice?

8. Jel vas Manča hvata za dupe tokom utakmice?

Ne, al' nas gleda nekako pohotno, posebno Leprikona lololo

9. Hvatali mi njega! lolo

10. E, a Deki kao trola-nemož se prestroji iz napada u odbranu.

11. Dobro Kurajberu, lepo kaži da ste se ponadali penalima

12. Deki nije danas bio sporcki obučen, ja mislio doš'o na golf lolo

13. Džoni je inače poznat po tim incidentnim situacijam kad sudija turčin peder pička ćelava ne svira u njegovu korist. :P
    Zoki je glup, ispao...

14. Džoni je inače poznat po tim incidentnim situacijam kad sudija turčin peder pička ćelava ne svira u njegovu korist. :P

Pa kaem ja grobarske fore

15. Samo Deki, Lepri i Kačamak.

16. Misliš Hibrid?

17. Zoki je glup, ispao...

ај му кажи то у фацу, фацо

кеке

18. Pa rekao mu je. Ja čuo.

19. Ja mislim da je ove godine više faulova, penala i tako toga traženo nego za ceo prošlogodošnji VOS. Ja sam tražio samo jedan faul. Samo danas. Nameran i na kraju tekme, u gol šansi.

20. ALI FEJSOV GOL!! AXAXAXAXA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.