Vukajlija Ol Star fudbal

1. Subota, VOS, Ada Ciganlija, 17:00, Tereni

01. Džoni
    02. Arlovski
    03. Agilni
    04. Laki
    05. Leprikon
    05. Ombre ke pasa
    06. Manča
    07. Raja
    08. Gusti
    09. Grifin
    10. Deky_aod
    11. Lari Andervud
    12. Fejzbukmanijak
    13. Andrej

2. Jel vodi iko onu statistiku o pobedama?

3. Piši me pod 10.

4. УПИШИТЕ МИ ГОЛ!!!

5. Е, а да распалимо ми сад дерби а? Звезда - партизан? Ајде џони, смеш сад пицо, кад знаш ко брани циганима?

6. Pocepali bi vas k'o peder pan erotiku, ali ne znam da li smemo da igramo pošto sada imate reputaciju kao ljudi koji prijavljuju modovima. Drukare! Značkatrazi!

7. Ko šta kako ???

8. Ae taj derbi sledeće nedelje kada dođem i ja da im pocepam bulju glodarsku. Lepri Hobotnica na golu osigurava nulu a ja ću vam već nekako ućerati lololo

9. Dobro, toga nema međ rajom s VOSa..

10. Igramo tek u avgustu Derbi, onako pred početak sezone, da time ucrtamo put našim timovima u novoj sezoni u kojoj mi jurišamo na prvo mesto, a vi na treće lololo

11. Znači, ne smete...

12. Ja sam bas nesto razmisljao da u subotu odigramo derbi, da se prenese pobednicki niz sa basketa i proslog fudbala. Onako, jebi glodare i to lolo

13. Smemo. Raskantaćemo vas svakako, samo mi se čini da to treba da igramo onako kada je neki događaj vezan za Partizan i Sledeću Sezonu, da bude lepši filing. Svakako ako puno ljudi bude htelo već sledeće nedalje, ja sam za.

14. Opravdano sam propustio prethodni derbi, pa mi se sad igra. Ne moramo sad, ali mogli bi kad počne sezona, da svaki VOS odigramo po jedan. Šege radi

15. Nemam pojma, kako hoćete. Ako hoćete igramo onda Derbi kad hoćete, samo ne ove nedelje jer volim od početka da se zna, a ne ovako u četvrtak.

16. Da prošetam novi pumin dres lolo

17. Samo nemojte ove nedelje! Glupo da ih karate bez mene.
    Deky nisam znao da smo naši.

18. Dogovorićemo se na VOSu oko detalja. Ja imam samo adidasov, ali ne nosim ga, jer ga je Milovanović iznosao lolo

Džoni, opomeni gospođu da nije lepo samo proći pored mene na ulici i ne javiti se :D

19. Pošto ću gotovo sigurno biti banovan Agilni preuzmi spisak lololo

Džoni, opomeni gospođu da nije lepo samo proći pored mene na ulici i ne javiti se :D

Opa, ima da je ukorim. Gde si je vid'o?