Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Lasta:
Agilni, Gusti sok, Čavez, Bebop, Leprikon, Gonzo, Arlovski, Ninka, Grifin, Enemi.....
Kako si Enemija zaboravio lolol. Šta se vi iz Laste i Gubitnika prepucavate, kad ne možete jednu da nas dobijete kad smo u punom sastavu. FLAFI JUNAJTED!
Kako serendate :) RASKANTAGUZIĆEMO VAS!
Ja recimo nikada nisam igrao protiv vas, jer u početku dok se igralo to ove godine, nisam mogao da dolazim. Svakako jedva čekam. Bilo bi lepo ovaj vikend da se skupite, s obzirom da ćemo mi imati solidan tim u subotu.
Jebiga, nama prvi golman u Belgiji, videću ostale gde su i šta rade.
Ajmo prijave bre!
Dolazi Kačamak.
Andrej igra sa flaficastima, i marvel isto
E da i to.
01. Džoni
02. Arlovski
03. Agilni
04. Laki
05. Leprikon
05. Ombre ke pasa
06. Manča
07. Raja
08. Gusti
09. Grifin
10. Deky_aod
11. Lari Andervud
12. Fejzbukmanijak
13. Andrej
14. Kačamak
Не знам чему се надате! У ласти имам енемија који сам може да држи целу одбрану кад џони није ту, ономад у марту је ојебо! Кад није он ту, имам овог циганоликог гробара који опет доминира позади, дећеш, деси пошо!
А ако буде дерби, ту бих вас тек накантали! Не мереш изгубити са чупавим циганом из шапца у тиму, слуд јебо га ти! Плус имаш тенкића густог који лаже за килажу, ал нема везе. И као шлаг на торту, најбољи играч, нинка вам није ту!
ЧЕМУ СЕ НАДАТЕ ПИЧКЕ ЗАГРЕБАЧКЕ?!?!?
Ninka privatnim džetom dolazi za Derbi iz Trebinja, ako treba. Prosek mu je inače tri gola po utakmici. Mislim da bi bilo smešno kada bi ninčilo došao.
јел енеми циган?
Hajde stvarno derbi da odredimo. Džoni, izdeli tako spisak.
Zahtevam da ako odigrate derbi isti bude i one tamo nedelje. Oću da jebem glodare.
Ako me sjebete ima da vas ganjam do suda za ljucka prava u strazburu.
Hahahah, pa ti si mislio da imam 120 kila, toliko nemam bre!!1 Da li bih mogao da trčim sa tom kilažom,a ,a ,a? lololo
daj sledeće nedelje da igramo derbi, opet sam se povredio tako da nisam dovoljno spreman za takvu utakmicu, pored toga možda bi se više ljudi prijavilo, a i red je da sačekamo Pseta
Takoe! Raja za precednika!
DRUŽE RAJO, MITISE KUNEMO.
Subota, VOS, Ada Ciganlija, 17:00, Tereni
01.
02. Arlovski
03. Agilni
04. Laki
05. Leprikon
05. Ombre ke pasa
06. Manča
07. Raja
08. Gusti