Vukajlija Ol Star fudbal

1. Takoe! Raja za precednika!

DRUŽE RAJO, MITISE KUNEMO.

Boriću se za zastitu suverenosti, nezavisnosti i integriteta zemlje te za ostvarivanje vlasti radnicke klase i svih radnih ljudi da cu se zalagati za ostvarivanje bratstva i jedinstva.

2. Kapiram da bi veću podršku dobio da kupuješ ladno pivo. Jebeš bratsvo i jedinstvo putevi užice.

3. I pivo će biti jeftinijie

4. U meni imas poklonika do groba.

5. Rajli Stil dolazi. Biće svačega na VOS-u lolo

6. Džoni ne taguj dekija :) papučar je i zamolio te lololo

7. џони, ај одма подели људе у екипе, ласта флафичасти и губитник да не бисмо тамо на лицино место губили време... начи одма на списку

могу ти помогнем ако ош? лоло

8. E jel fudbal u 17h ili 18h?
    Secam se da je bila neka prica da ce se pomerati za 18h, mada sto se mene tice, odgovara mi i 17h, vise cemo blejati :D

9. Dolazi li danas neko žensko društvo? :)

10. џони, ај одма подели људе у екипе, ласта флафичасти и губитник да не бисмо тамо на лицино место губили време... начи одма на списку

Ma taj spisak samo služi da se ne pokolebaju ljudi, nego da vide da se dolazi. Nije ni tačan, jer neki su tu možda, neki će doći, a da nisu na spisku. Na licetu mesta ćemo se podeliti.

11. Spavallica
    Dolazi li danas neko žensko društvo? :)

15. Riley Steele

Ja izguglao, ova je žensko.

12. Samo da potvrdim da ću uveličati ovu sportsku priredbu svojim prisustvom

13. Džoni otpada, dolazi mu rodbina.

14. Усро се дербија, бууу!

15. RECI MU!!1! Preveliki smo zalogaj za njih hnjo hnjo

16. у сваком погледу, јелте хехехе

17. Mnogo smo jači, mislim veći xe xe

18. тек сам сад извалио да си се пријавијо! и енеми ако бане, ђони нам не тре ба! клап клап

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.