Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Boriću se za zastitu suverenosti, nezavisnosti i integriteta zemlje te za ostvarivanje vlasti radnicke klase i svih radnih ljudi da cu se zalagati za ostvarivanje bratstva i jedinstva.
Kapiram da bi veću podršku dobio da kupuješ ladno pivo. Jebeš bratsvo i jedinstvo putevi užice.
I pivo će biti jeftinijie
U meni imas poklonika do groba.
Rajli Stil dolazi. Biće svačega na VOS-u lolo
Džoni ne taguj dekija :) papučar je i zamolio te lololo
џони, ај одма подели људе у екипе, ласта флафичасти и губитник да не бисмо тамо на лицино место губили време... начи одма на списку
могу ти помогнем ако ош? лоло
E jel fudbal u 17h ili 18h?
Secam se da je bila neka prica da ce se pomerati za 18h, mada sto se mene tice, odgovara mi i 17h, vise cemo blejati :D
Dolazi li danas neko žensko društvo? :)
Moguće...
Ma taj spisak samo služi da se ne pokolebaju ljudi, nego da vide da se dolazi. Nije ni tačan, jer neki su tu možda, neki će doći, a da nisu na spisku. Na licetu mesta ćemo se podeliti.
Dolazi li danas neko žensko društvo? :)
Ja izguglao, ova je žensko.
Hvala, vidimo se :)
Samo da potvrdim da ću uveličati ovu sportsku priredbu svojim prisustvom
Džoni otpada, dolazi mu rodbina.
Усро се дербија, бууу!
RECI MU!!1! Preveliki smo zalogaj za njih hnjo hnjo
у сваком погледу, јелте хехехе
Mnogo smo jači, mislim veći xe xe
тек сам сад извалио да си се пријавијо! и енеми ако бане, ђони нам не тре ба! клап клап