Vukajlija Ol Star fudbal

1. Johnny Kurajber
    E da, Agilares, izmontiraj ono pre par nedelja što se snimalo....ako ima šta da se montira.

Kako da ti kažem...

2. Kako da ti kažem...

Mogao si i "biće" :)

3. Ovo bolje od biće lolo

4. Ijao NatNat dolazi, a mene nema. Sto si tako okrutan, zivote?

5. Ја да се упишем, можда и ја наврнем.

6. љубио бих је уста с језик

7. Ova je bolja od onog Ninkovića što ste doveli lololo

8. Džoni, vrbuj je za VOS

9. De ovu da dovodim da nas uništi. Ova može glat da igra sada u Partizanu i iskidala bi ovu našu ligu :)

10. Mala jel tebi Baš spartak u Srcu?!

11. De ovu da dovodim da nas uništi. Ova može glat da igra sada u Partizanu i iskidala bi ovu našu ligu :)

Bole nas kurac, sad je punoletna mož je vatamo za dupe u živom zidu.

12. Ada Ciganlija, 17:00, subota, teren, VOS

01. Džoni
    02. Agilni

13. Osamdesetpet posto je dovoljno za spisak :)

14. Dolazim, samo ne znam dal' cu ostati na bleji... oce moji prijatelji vranjanci da me ozene, nasli mi neku vranjanku, treba da je upoznam sad za vikend.
    Ne dajte me braco, necu da me ozene sa dvaes i jednu!

15. Mislim da ću banuti.

Ne dajte me braco, necu da me ozene sa dvaes i jednu!

Ja nemam tih problema. Imam 24 i ne žele me lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.