Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja sam protiv derbija jer to ruši tradiciju VOSa. Ne znam ne bih voleo da to postane standardna podela timova

Kapiram ja vas glodare. Možda je i bolje da derbije igramo fazon kada su pravi derbiji na programu. Meni svejedno apsolutno.

2. Može Derbi da postane standardna podela timova što se mene tiče, jer odlično su i tako podeljene ekipe, barem je meni delovalo tako prošli put, mada su prošli put za njih igrali malo manje standradni VOS igrači, pa je opet bila gustina. Makar one dve partije koje sam ja igrao.

3. pa je opet bila gustina

To što vas boli ne znači da je tesno!!1 OPAAAA!

4. Разгузили смо загрепчане!
    арловски је кмет

позз

5. To što vas boli ne znači da je tesno!!1 OPAAAA!

Ja sam do sada igrao dve partije protiv vas. Jednu pobedio komotno, a drugu izgubilo jedva, i to ste baš imali ubedljivo njabolju moguću ekipu tada, Hugočavez vam je bio, Predražinjo, bvdlga, ti....bilo vas. Mislim da kad ja igram, teško se daje gol nama, posebno ako me drugi u odbrani sluša i radi ono što mu kažem :)

6. Enemi da je Grobar vi ne bi videli naš kazneni kad nas dvojica stanemo nazad.

7. Juče je enemi igrao za grobare. POKIDAO SAM!

8. Nije igrao sa mnom. Jednsotavno, Enemi sluša.

9. Je verovatno neću više igrati. Razbijaju me kolena i ne mogu posle sa funkcionišem tri dana. Dolaziću na bleju trolololooo;) al neću igrati.

10. Je verovatno neću više igrati.

Do jaja lololo

11. verovatno

buahahahahahaa

Dolaziću na bleju

buahahahaeeheheheeeeeee

12. To je normalno. Ja jedva sutradan ustajem. Beton jebiga. Mada ako misliš da ćeš se sjebati, bolje onda samo na bleju, al' nemoj na bleju da ne dolaziš.

13. Moracu da vas razocaram: ne dolazim sledece subote. EDIT: Bice to jedna vrlo tuzna i dosadna subota bez mene.

14. Prebrodićemo mi to nekako.

15. Гргура без! Посета ће бити дуплирана! Оле Оле Оле!!!

16. Ode mi snimatelj, a taman se sve dogovorismo.

17. Nata se vratila, snimanje zagarantovano :)
    Jedva čekam da vas vidim!

18. E da, Agilares, izmontiraj ono pre par nedelja što se snimalo....ako ima šta da se montira.

19. Mene neće biti sigurno do avgusta. Idem na bazične pripreme. Znam da će to teško pasti ženskom delu publike, pogotovo manči i lepriju, ali vratiću se. Jači nego ikad

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.