Vukajlija Ol Star fudbal

1. Postoji mogućnost da ispalim. Što bi džoni reko, porodične obaveze

Tu nema vrdanja, kad porodica stisne...

DAVIDE PONESI LOPTU!

2. Meni zameni broj za 23, zbog Bekama fensera.

3. Zamenjeno. Je l' ima neko Davidov broj?

4. шта нема нико лопту?

5. zgužvajte limenku pa šutkajte :)

6. zgužvajte limenku pa šutkajte :)

To će možda svetati navijačima KK Efempe kojih ima dosta lololo

шта нема нико лопту?

Imamo jednu ubi bože, ta kod tebe je nešto bolja. Je l' dolaziš?

7. џони идем сутра на море у лудилу сам, питање, ако стигнем до тада да обавим нека срања доћи ћу.

8. Aj neka se neko iscima do Davidenka samo da pokupi loptu. Ja bih rado, ali ne znam gde tačno živi. olol

9. Ima li neko blizu Davida da pokupi loptu?

10. David me iskuliro na ulici juče!!1

11. Gusti, uvak te ljudi iskuliraju lololo

12. Očigledno je problem u meni

13. David je centraš, neću njegovu elokventnu loptu. Jebite se centraši, JE BI TE SE!

14. Ljudi, aj stvarno ko je blizu Davida neka se nađu. Ne znam da li će ona lopta koju imamo izdržati još jedan fudbal.

15. David me iskuliro na ulici juče!!1

Dub svojevremeno iskulirao mene i Bobija na sred Dunavske ulice :)

16. Mene još uvek niko nije iskulirao, ali očekujem prva kuliranja uskoro lololo

17. Ajmo ovako, hoćete da uzmemo Agi i ja loptu, a da se istalimo svi po 100 kinti na Adi?

18. Što da ne, gledajući odnos šuteva gol/zaštitna ograda ona lopta neće preživeti prvu partiju.

19. Može, uzimajte, daćemo harač.

20. Aj ako hoćete, mogu ja ranije da krenem i da se nađem s Davidenkom, samo da se nađemo negde kod Skupštine ili taj neki zon. Ako sam dobro upamtio, u Takovskoj je, pa kapiram da mu to i ne bi bio neki cim.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.