Vukajlija Ol Star fudbal

1. Može tal, al da kupite krštenu loptu u gradu a ne na adi... Inače, ja sam sad nAdi, cirkam vops i gledam rasne beograđanke... Milina...

2. Grifine nađi se sa Davidom svakako.

OK, uzimamo loptu usput.

3. Aj al' normalnu, daću koliko je potrebno!

4. Ja dajem i 120 ako treba...kad je beg bio cicija.

5. Videćemo nešto usput. Pseto idem ja onda sa Agilnim da kupimo loptu, a ti piči pravo na Adu.

6. Ma opušteno, idem i ja po loptu. Ne dam da vi grobari nešto muljate. Gore sam bio jutros, završio sve. U isto vreme, a? Stizemo lagano.

7. Ovo ja nejpovoljnije što nađoh. 1300 dinara, SportVision...

http://www.sportvision.rs/38731-14731-large/stabil-iii-ms.jpg

8. Da nije ovo rukomenta, ipak? :D

9. Gde? Ja sam video istu takvu u Đaku, ali 2500 :)

10. Inače, Džoni i Pseto će po loptu, isključujem se iz pretrage :D

11. Grifine jesi uspeo da se čuješ sa Davidenkom?

Idemo Pseto i ja po loptu kod Arene. Naćemo neku već, pa ćemo se istaliti na Adi.

Mora jedan Grobar i jedan Cigan da ide, da se ne bi kupila crno bela ili crveno bela lopta lololo

12. Ova Grifinova deluje skroz ok. Samo ako ima crveno bela.

13. Jesam brate, ali reče da mu dolazi neki kum. Očigledno je u frci s tim spremanjem za more ili tako nešto. Samo vi nađite nešto bar osrednje. Ova što sam predložio mi izgleda ok, a čini mi se da tamo kod Arene ima Sport vižn pa makar bačite pogled.

14. Ima i sportvizn i đak i planeta sport, zato i idemo tamo.

15. Dobro, onda otpada nalaženje sa Davidom. Neku loptu ćemo uzeti. Crveno - Crnu lololo

16. E da, skupite 12 soma koliko košta lopta i da znate da ja račun nikada ne uzimam jer je lejm. Budite dzentlmeni.

17. ја не дам паре

18. E jebežga, nisam uspeo da se iskobeljam.

19. Nemojte tu demokracku loptu, jeb'o vas Tadić u dupe...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.