Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa novi ljudi su bili Kolfild, Krle i još jedna nevukajlijaška ličnost (mada je par puta igrao sa nama, Andrejov ortak). Od njih trojice je Krle najveći :)
U smislu ne najdeblji. lol
EDIT: I ne iz Njujorka.
Danas mi je tri godine postojanja na Vuki.
за ово андрејОв ћеш горети у мекдоналдсу
Uuuu krle, pa to trecina zivota jbt sololo
Ili Deky veći? he he
Pa skoro, Pseto. haha
Zapravo 1/6.
Uuu pa mator si ti ondak :)
Zovite me Torima :)
Valjda sam shvatio.
Nosio je PSŽ-ov dres.
Ибрахимовић на леђима.
Иако сам верни навијач Арсенала пола живота.
uuuuu pa ti već 6 godina navijaš za njih onda! E se sećaš Anrija? :)
Заправо 9, хехе.
Анри ми је био идол, чоече, како то можеш д ме питаш!?
Sprdam se Krle, dobar si dečko čim imaš godište u niku
Колико је то нубовски, да ли си ти свестан е?...сололо
To je prekul i inovativno, nemoj da te lože
Oce biti neko da gleda, il svi igrate?
Jel više voliš da gledaš ili učestvuješ Kafo?
Vickasto pseto, veoma :D
Ako neko samo gleda nek javi, da banem i ja
Ako ih bude dovoljno, kafo, verovatno će uvek biti nekoga da gleda iako svi igraju.... ako me razumeš.