Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja ću da gledam da igram.

2. Само лагано.

3. Krle, si ti rekao u jednom trenutku kada smo krenuli kući "cimaćemo sve beograđane da nas bude više"?

4. Е да, ја сам тај.

Још 14 минута траје моја трогодишњица на Вуки, а модови ништа. Пиххх

5. U nedelju ti lepo veži pertle nekom moderatoru. :)

6. Ма само ћу их поштедети лопте кроз ноге, да их не спустим превише. лоло

7. Kafa me uvek i svuda iskulira, posle se pita što je napušavam.

8. Valjda će vreme da bude bolje.

9. Iskreno se nadam, napatio sam se radeći ovih dana i bilo bi poželjno da budem nagrađen jednim dobrim fudbalom i druženjem.

10. vreme super igramo fudbala!!!!!!!!!!!

11. trebalo je ranije da se organizuje da mogu da dodjem kuci do 6 da gledam SHWICU EQUADORRRR

12. Sporcko manifestovanje fudbalskih vrlina od 18h!

13. BICE JEBANJE LASTOA POSLE PAR MESECI OPET DEJAN ARMANDO MARADONA I SLOBODANINJO U ISTOME SASTAVU

14. Dolazim ako ne padne kiša :)

15. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/q71/s720x720/10440828_1321130878026619_5804238449478668224_n.jpg
    Ja stavio na naslovnu na fejsu, ko hoće, nek' izvoli. I recite mi ko su ovi što za njih piše "Ne znam" da ispravim to.

16. Najavljuju neku sitnu kišicu večeras. Ono, mogli bi da se potrude ljudi na vreme da stignu, da opikamo bar dva fudbala

17. СВИ У ШЕС ДА БУДУ НА ТЕРЕНУ!!!!!!!!!!!11111

18. Момци, ја не долазим. Имам проблем с превозом. Нисам из БГ-а, па ми мало јебено...

19. A ja odložio odlazak sa vosa....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.