Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa nisam, jer te pare dao za jebena drva za zimu. Kažem ti opet, da su mi te pare ostale samo za zajebavanje, to bi bilo boli glava, ali prc. Ovo je Srbija.
Bilo je dana kada Deki nije imao za pivo, jbg kad imam daću. A Čavez ne potresaj se svi smo bili i bićemo u toj situaciji i moraš da razumeš da nemaš prava da se ljutiš, još ako ti neko najdobronamernije kaže zašto ti njie dao tek onda bi trebao da kažeš ok pogrešio sam. Inače potpisujem ono što je rekao BVLDGA (šta ti to koji kurac znači, taj nik??? :D)!
Pa ni ne ljutim se, samo sam objasnio zašto sam to i tražio na prvom mestu. Da je neko lepše vreme, imao bih jednom nedeljno da dodjem do mrtvog Beograda, mater mu. Ali što kažu gore, kriza, jebaga. Slažem se ja sa svim gore rečenim, samo mi je krivo jer nije uzeto u obzir zašto je i traženo na prvom mestu. Ali u svakom slučaju je završeno sa ovim, nema smisla jednostavno, tako da, batalite celu priču, gasimo to.
Boli vas kurac što se ja vraćam na suncem okupano borilište.
Doduše ja prošle nedelje nisam imao prebijenu paru kod sebe. 0. Ove nedelje ću imati tako da jebem li ga. Kada imam, uvek ću da uletim. Ne mogu da učestvujem u ovoj priči jer nisam od početka pa ono....'bem li ga...Čavo kada imaš neki dinar viška i treba neki dinar da se učeti dolazi, snaćićemo se, kada imaš ške dolazi bez snalaženja jer imaš, a kada nemaš onda jbg. Kod svih se potrefi da nemaju pa čas nema ovaj, čas nema onaj...i to je to.
Bejbi ven d lajts gou aut. Ozbiljno. :D I nije BVLDGA nego BVDLGA. :)
Smorili ste Čavu. Ajde da odem u off, pošto vidim da se ionako vrti sva priča oko njega. Što se ne preseliš onda u BG, nađeš ovde stan i posao? U startu ćeš imati oko 25.000, recimo da ti 130e ode na račune, ti si dobar 100e. Plus, možeš valjda da izvučeš neku sitnu kintu od roditelja, nije bitno koliko, samo da budeš pri finoj pari na mesečnom nivou.
да кажем оно што имам из моје перспективе гледано везано за ову чавезову причу.
Торимау следеће ствари су ме јако смориле и баш сам о њима размишљао данима јер ме много мучило. Ал без зезања. За мене је ВОС ствар која је постала јако ми битна, и веома ретко је машим, јер заиста волим да дођем недељом и да лоптам фудбала с вама. И кад би се сутра преселио у Нови Сад рецимо, не постоји шанса да не бих успевао да издвојим сома да дођем и попијем пиво с људима и опичим дбалфу. Ти кажеш како ти је до јаја да банеш вамо да пичимо дбалфу и све те муње а никад се ниси истински потрудио да не будеш на терету никоме од нас, па макар и за тих 100 динара, јебо их пас. Ал није поента у 100 кинти но у ставу. И много ме смарало то што сваки пост почињеш са "Оћел бити ђачки динар?" Јебогати, ниси ти никакав ђак, кој курац. Даље, ова информација да си имо шке а ниси хтео да га употребиш већ си чекао на наш, је још једна ствар која јако може да човека у туђим очима спусти на лествицу која је ниже од оне на којој је до тада био. И савет пријатељски, сними ко је за варијанту да ти даје шкеа и колко може, па ако је то довољно бањавај сваки кендви, а ако не јебига. Бани кад имаш. Не мислимо ми да си ти лош лик због тога, добродошо си увек што се мене тиче. Ал очигледно ти мислиш да смо ми лоши ликови јер си рекао, цитирам
или бар немамо разумевања за лика који нам узима паре сваки викенд из џепа, само д аби нас удостојио својим доласком. или како већ.
Уживај па се лопатамо понекад.
Nema svako iste finansijske uslove. Da imam, došao bih svaki put, rekao sam. ALI NEMAM. A HOĆU. Tačno, lepo si mi rekao, kad imam, nek' dodjem. Tako će i da bude. Koji me tuki i terao da pitam na prvom mestu, ni samom mi nije jasno.
Ok, ako baš hoćeš tako, evo, da ti opišem detaljno šta je sve potrebno da dodjem.
350din bus Kula-Vrbas-Kula jer se nema mrtvi voz do Vrbasa, 40min.
1100din voz (600 za Bg, 500 za Vr) oko 5 sati.
250din taksi od železničke u Vrbasu do kuće moje devojke jer je s' kraja na kraj grada i treba sat i po peške da se ide, a ja tad života u sebi nemam, a voz i bus u tim satima tu ne postoje.
200din da pojedem nešto makar.
Dakle, oko 2000 sve ukupno izadje u maksimum verziji.
Em mi kenjaju haos moji kad god odem jer ne mogu da razumeju zašto ja baš želim, tako da izgubim tonu živaca prvo sa njima, pre svega ovoga.
Al' nije mi žao, jer mi je drago da dodjem, imam za šta i za koga.
Neću ništa da nagadjam, ali prilično sam ubedjen da ne potrošiš više od pola sata, 45min i nekih 100-200din do tamo, i mož' posle ostati tamo dokle hoćeš, kući ideš kako hoćeš kad ti se hoće.
Ali u redu, ja sam očigledno kriv jer nemam po hiljadu-dve da bacim svaki vikend, tako da se izvinjavam na tome.
A npr jel ti isplativije da prespavaš kod nekog, kurac presapvaš, nacirkaš se i nadrogiraš, pa jutarnjim prevozom nazad? Ako je to jeftinija varijanta?
A nemam kod koga, jebiga.. A sumnjam da i vi ostajete do tako kasno tamo. Jer, verovatno neki idu u ponedeljak na posao ili gde već, tako da sumnjam da će do 5 ujutro ostati u parku sa mnom, tako da to nije baš neka primenljiva metoda.
Ajde bre ne glupetaj, uvek ima neko. Meni je stan prazan do 20-og, cimeri otišli gajbi. Jedino kad dođe devojčica pa bude malo zeznuto, ali zato postoje odvojene sobe. Imam komp, 4MB net i pogled na toplanu. Gde ćeš lepše, lolo
Imaš li PES i znaš li da ga upotrebiš?
Ja ћу дати кинту кад будем имао. Тренутно ми није блистава ситуација. Био на мору и тако те акције, сјебао велику кинту, имао пар излазака са ђевојком и наравно пук'о велику кинту, година на факсу ми виси о концу, а о буџету да не причам. Буџет ћу изборити јако, јако тешко иако ми је то један испит више него за услов за годину. тако да сада и кад изађем, излазим из гајбе са макс 200-300 динара, 50 оде на жваке, 50-100 на неку течност, 100 за неку клопу и то је то. Јебига.
Сад у недељу не долазим на фудбал, рекох већ.
Кад будем дошао и имао кинте, рачунај да ћу искеширати колико могу.
Ne umem ja to da instaliram, previše mi komplikovano...
Добро је ово за знати. Искеширам ти дволитарку и ти ми даш гајбу за мене и девојчицу (моју) на вече? :Д Шалим се.
Ето ти Чавезе, имаш шансу.
Skinemo onda sega emulator i deremo kornjače.
Ako stvarno može tako, to bi bilo lepo, naravno, umesto da se vucaram noću polu-svestan po vozu jebenom. Em ovaj ujutro putnički u 8:15 je jeftiniji za 100 djengi i milina.
Moram da vas pitam: koliko vas ovde radi? 'Nači nebitno da li je honorarno ili imate neki stalni posao? Pa je l' moguće da vam je mrsko da dečku izdvojite 100 pišljivih dinara da bi se ON iscimao iz ko zna odakle?! Ja sad serem, a nisam ni došao na dbalfu, ne znam ni sam zašto, ali jebemumater, pa i ja koji sam u strašnoj krizi s kintom bih mogao sigurno da pored ove siće koju potrošim fazon na aftobusku kartu čo'eku dodam 100 dinara jbt. Je l' moguće da smo tolika sirotinja da pravimo pičvajz zbog 100 kinti?! Čavo, ako bidnem dolazio, mog'o bi sigurno kod mene da prespavaš, ima ceo sprat gore bleji. :D
Au, taman da raskantadupecvetam tastaturu do kraja. Može!
Јебеш га ја немам места али никакав није проблем да циркам са тобом до 5 лоло. :Д