Vukajlija Ol Star fudbal

1. Нисам ни бијо, искрсло ми на "послу"

2. Ako bude pljuskova, plan ostaje, samo za sledeću nedelju.

3. Nešto mi se čini da je sve ređi susret Laste i Gubitnika. Je li to istina? Gubitnik, ili FK sledeći vikend se gasi?

4. Pa i nije baš, realno ni vas ni nas nema a ko god dođe samo vas, da se tako duhovito izrazim, popunjava ;P

5. Што се мене тиче онај договор стоји.
    Агилни би требао да оде до темпа некако колима, па да плати паркинг онај цео дан 250 кинти, да би могао да уђе са колима тамо код роштиља.

Јесте ли сигурни да дају роштиљање увече? Немо' ми сакупимо кинту, покупимо ствари дођемо тамо и долази лик у фазону " Е ђе ћете ви Пандани ололо Гаси то, нема роштиљања. "

Цитираћу један од мојих претходних постова.

И без увреде ово је требало да се обави преко ПВТ-а договор, мислим да је синоћ неко то рекао, да се пошаљу позивнице само за ове који су стандардни ВОС лигаши.

Јес' да је супер када има пуно Раје, али ако ћемо реално све преко 20-ак људи је превише, биће Распад система. Није то сада Социјална Кухиња.

Пс. За Бебопа купујемо специјално кило меса и 2 векне 'леба. То му је предјело. Наравно,ако човек дође :)

6. Није то сада Социјална Кухиња.

Burazeru, ko god da dođe, daje 500 dinara, tako da ne vidim šta je tu socijalno.

7. Ма не брате, није то проблем.
    Него биће маса људи,а нахранити толику гомилу није баш лако.

Има сигурно људи који нису љубитељи ТОЛИКИХ скупина.

8. Jес' да је супер када има пуно Раје, али ако ћемо реално све преко 20-ак људи је превише, биће Распад система.

White, imali smo okupljanja sa po 40 i više ljudi, tako da je 20 ništa. Nemoj da se brineš.

9. Ja podržavam Vajta jer mi rek'o preko gejbuka, a mrzi me da čitam oko čega se svađate. :)

10. Bez uvrede white, ali ja vidim da ti tamo imaš dva plusića. Pa i nisi neki redovan. Što te opet ne sprečava da dođeš, kao i bilo koga drugog. Nećemo bre da se separatišemo! MESA ZA SVE! osim bebopa

11. Niko se ne svađa, samo kažem da nema nikakvih probelma. A to što se najavljuje 40 ljudi, takođe je diskutabilno, odmah skreši 20 posto. Uvek je tako.

12. I nije bitno nahraniti, nego se zajebavati

13. Ako ne bude dosta mesa, navataćemo nekoga iz Yoga grupe lolo

14. Pa da...kao svi su željni ćevapa...ajte molim vas.

15. Ма знам Густи, јебига није ми Марвељ раније рекао за ово- Поготово то што сам се активирао на вуци пре месец-два.

Знате како... Знам да ће већина вас бити у фазону " Овај Клинац сере превише бла бла бла трућ трућ , ни неће доћи тамо. "

White, imali smo okupljanja sa po 40 i više ljudi, tako da je 20 ništa. Nemoj da se brineš.

Не сумњам ја, да сте правили перверзије тамо на окупљањима. Али шта када треба да се на'рани толико људи. То је фрка. И не кажем ја да сви треба да одемо " срећни, а дебели" гајби. Једноставно... сигх Неко је поменуо синоћ да је најбоље да се окупи само екипа која је синоћ била. Међутим.. Фак дис шит. Невермајнд. Има времена до суботе, најављују кишурину преко викенда.

16. odmah skreši 20 posto

Ma kreši četres', tu me pljuni.

17. Знам да ће већина вас бити у фазону " Овај Клинац сере превише бла бла бла трућ трућ , ни неће доћи тамо. "

Nema veze sa tim bre. Treba da dođe svako ko to želi. Da li stvarno misliš da Bebop i ja možemo da se najdemo? Deki i Djoni? Ajde bogati :) Ne treba da ograničavamo. Samo to. I treba da se zajebavamo i ismejemo da nas od toga boli stomak. Ili od lopte

18. deky_aod +++++++

DAJTE MESAAA! lolololo

19. Enemy, hoćeš ti autom?

20. deky_aod +++++++

DAJTE MESAAA! lolololo

Marvellous ++++++++++++++

Eat my dirt!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.