Vukajlija Ol Star fudbal

1. E pa bolje odabrati Vlasuljaru defku nego ove pokušaje "Straja" humora i ostale pošalice.

2. SVejedno, drago mi je što je banovan zavjekvjekova, ovaj put za stalno nadam se lolo, lik mi je bio beskrajno nezanimljiv,a i odvlačio mi pažnju sa čitanja drugih defki spemujući po komentarima, tako da nisam mogo baš najbolje da pratim KVALITENU zajebanciju na ostalim defkama:)

3. Mršćite bre sa ovim pričama o Vljarbuslavu, banovanju i naslovnoj! I ti, Lulo!

EDIT: xD

ЕДИТ ЛУЛА: мршла. препала се!

4. е кад будете банули сви ви који сад серњате по овој теми онда серите колко оћете. пун ми вас је курац и ваших препирки о неком интернет морону који дрка људе а модови га готиве и о тим причама модови - обични аутори и о дефкама и о медаљама и о значкама и о пичкама материнама. А сад то што си ти рекла Лули баталимо интернет идијоте и пустимо људе да пишу о фудбалу овде.

П.С. Јебо вас васуљар све у чмар досадни. ♥♥

5. марвељус, просто плијениш 'умором.

Vidim da si neupućena. Pravi se roštilj, a treba neko da nasecka paradajze i lukove, pa mesto da objašnjavaš pravdu na brdovitom Balkanu, verujem da bi te svi više voleli s keceljom oko struka, negoli u ulozi Džona Vejna. Mis'im nemo' se ljutiš!

ЕДИТ ЛУЛА (да не спемујем више): правда ми је посо. бар овдје на брдовитом сајту. :) а кецеља већ... ај мож и то. :)

EDIT MARVELJ: Lulo, Luloo, mi te voolimooo, keceljicu mi te šiijemooolololo

6. RASPARČAGUZIĆEMO VAS!

7. Kao prvo o ljubomori prema Valsinarbu neću baš da pričam puno, jer to je i više nego smešno. Puca mi koliko odabranih ima, odaberite mu i šestu.
    Ne znam šta imaš protiv mojih postupaka, jer nismo ga vređali. Nazvati nekoga ženom u PMS-u nije uvreda pa čak i ako je muško, a ono što je on za mene napisao pri prošlom banu jeste. Sada nije vređao, nego pisao nebuloze, namerno provocirao, što radi jer je primetio bio da ga negujete.
    Masovnu hajku niti sam podstakao, niti je bila. Spradali smo se sa provokatorom i ništa više.

и, ако нема џимија, не значи да нема и других модератора који не одобравају масовне хајке на чланове с којима се руља не слаже. нећу да улазим у детаље.

Sada ispada po ovoj tvojoj rečenici da sam se ja kao nešto osilio i da je ono što je sprečavalo mrak koji ću ja doneti na sajt bilo samo delovanje Džimija i još par super-moderatora koji su tu da meni daju do znanja da ima još onih koji će se boriti protiv toga. Sa Džimijem nisam imao dodir na sajtu uopšte niti smo se svađali ikada, tako da nisam ja sada kao odjednom pustio muda zato što njega nema.
    Ban je nepravedan i čisto pokazivanje sile.

и валсинарб је, ппослије своје дуге историје провоцираности, на крају некад и морао добити бан, тако да бисте кад-тад свршавали на то. ај сад завршите с тим, у миру и тишини издркајте и тако то. да не улазим у детаље.

Niko ne drka na njegov ban i evo sada si ti mene uvredila time, pa se banuj par dana. Bole me uvo za Valsinarba baš i za njegov ban, ionako ćete ga opet odbanovati da pokazujete silu i kako, iako nema Džimija, vi ste tu da branite sajt. A što manijak lepo napisa, više ste vi drkali na ono što je on radio nego mi na njegov ban.

A da, zaboravih potpis Johnny Kurajber.

8. A taman htedoh da pitam koji kurac je sad ovaj lik, kad ono međutim.

9. џони, јбт, а таман смо све завршили.
    да си вријеђао - јеси.
    да сам ја тебе поменула у овим свим мојим коментарима овдје - нисам. сем тог вријеђања.

и да, то ти није требало. мислила сам да си изнад тога. искулирај брате.

ЕДИТ: ја вам више овдје не спемујем. а ви... како оћете, све вам је већ речено. :)

10. A taman htedoh da pitam koji kurac je sad ovaj lik, kad ono međutim.

11. ЕДИТ: ја вам више овдје не спемујем. а ви... како оћете, све вам је већ речено. :)

Da, sve je rečeno.

EDIT: Iprilično je jasno rečeno.

12. Nek zove neko L@kija, da postavi bezazleno pitanje i smiri tenzije...

13. Bolje Mešćja, bolje on.

14. Бићу ујак! Ако буде батица, очекујте појачање у дефанзивним улогама.
    Ово морам да напишем овде јер ме нико не јебе два посто на морам неком да се похвалим.

15. Ili kizo, i on je gotivan u tome.

16. Čestitam Enemi, al dok ne dobiješ sina, to ti je sve go kurac. Ja sam već ujak bio nekoliko puta...

17. Мени ово први сестрићко, има да га малтретирам, неће знати шта га снашло. хњо хњо хњо
    А своју копилад не планирам још 10 дина. лололо

18. Lolo, ja sam stric postao pre 4 godine, čekam da porastu klinci, smoriše me što ne znaju da pričaju. Inače čestitke.

19. ја не веруем за шта бан, реко му да је жена, еееејјј, па дал се ми овде зајебавамо?! реко ми да сам јутрос јео пржена јаја за доручак, а нисам, јео сам кувана, лаже клевета, аа, банујте га!!

Ban je nepravedan i čisto pokazivanje sile.

Тотално, а онда као још и иде очински савет како теби то не пристоји лоло! реко си неком да је женско, молим те то није твој ниво, као, мож да верујеш која представа...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.