U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nema nas nesto.
Valjda će s epojaviti još ljudi da kaže da može pa ću vas intenet-organizovati ako ne budem mogao da dođem.
Ima da se slikate i snimate kamerom, da okačite ovde, a ja da se jedem što nisam mogao da dođem.
Na početku video-klipa da piše "pošto je Kurajber nakon duge i teške bolesti temperatur odlučio da ne može da dođe, kačimo ovaj snimak da umre kol'ko smo se najeli, napili i nazajebavali" lolololo
ја долазим само да јавим
Evo ga i David....ma biće vas. Mislim da i natnat reče da dolazi, Enemi takođe, koliko se sećam i Kristina će doći.....možda i Deki ako mu stigne žena.
Samo činije za salatu, jednu šerpu za meso i nož za salatu ne zaboravite. Tamo ima roštilj i rešetke, a meso, pivo, ćumur i salata imaju u tempu. Laganezi :)
фејс и чак ваљда исто
Dolazim, a i Sloba valjda.
Zoki,Gonzo, Šanzam?
Ps. Ja ne ostajem do ranog jutra.
Gonzu ću pustiti poruku. Za Zokija zna Agilni, a Šanzama nema po sajtu nigde. Barem ga ja ne viđam uopšte.
Fejs dolazi sigurno. Mislim da je neko ko nije sa fudbala takođe napisao da će doći. De je Gusti, čini mi se da i on reče da će da bane.
a jbteee.
nabolji lek za temperaturu ima veze sa rendanim krompirom, projnim brašnom i sirćetom. i sve to na tabane.
valjda.
znam da smrdi u pm.
al' nek' ti žena zamesi, da prostiš, i mete par puta.
ima da ti bude taman sutra popodne ;))
ima da ti bude taman sutra popodne ;))
U našoj vamiliji samo ja mećem jel jasno! lololololo
Ma videću kako će da se razvija. Ne mangupiram se, ležim, ne pijem ladne vode, ne sedim na ladan beton i pijem čajeve. Možda i budem OK sutra.
ne, lepo je fmn rekla, ne skida se temperatura preko triJeZnosam lekovima.
ali zato ovaj "prirodni lek" šije.
biliv mi.
ono, pokušaj, ništa nećeš izgubiti (sem što će ti tabani smrdeti) :D
Pa dobro, ako je za nauku lolololo
Брате, Џони, завари буксну.. Али озбиљно ти кажем, да не буде да се опет зајебавам.
Ако ништа друго, биће ти лакше неких два сата јер нећеш осећати ништа сем да си наварен кокоњ. Али озбиљно.. Ја сам био болестан скоро и сваки дан сам дувао буксне и после пар дана здрав..
Pa dobro to i jeste lek u neku ruku, a taman tebe prošlo, mene navatalo...ne možemo k'o ljudi da zablejimo nikako....
Истина... Ја сам пренео ову лепру (како волим да је зовем) свима у околини..
Кева се разболела, швеца исто, ћале се држи још некако.. А ја здрав ко дрен..
i džonija si nam razboleo!
Pren'o si mi kada sam te zvao telefonom na basket. BUKSNA PRENOSI LOLOLOLO
Nego kada ja ozdravim, mogli bi malo da zlostavljamo ove napaljene basketaše po Bežaniji. Smešni su, al imaju dobre patike :)
Одувек су били смешни :) А ложили се са гиљама...
Види тему што сам отворио, а..
Ljudi, ja neću moći da stignem sutra nikako. Prvo posao, a onda još neke obaveze. Ne mog' da utičem na vas, ali ću navijati da zbog neke više sile sve bude odloženo za nedelju dana kasnije :D
Otkazujem i ja ipak, knjiga. Praštajte.