Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
'e l' se meni čini ili je ovo odloženo za sledeću nedelju? :)
Svi junaci nikom ponikoše. Ajde, ako vam je suviše komplikovano za taj roštilj i ako nemate para, dođite da se igramo. Mislim, vi igrajte, a ima ko će da vas bodri i dodaje hladno pivo.
Oćemo sutra onda fudbal samo, pa roštilj taj za sledeću nedelju.
Ja ću da vidim, ako uspijem da naučim predviđeno večeras i sutra, dolazim. Nekih 250 strana, obnavljanje je u pitanju, večeras ne spavam. BORBA JE!
дођи немој си индијанац
Ova floskula me ubijedila. :)
до јаја :) него тек сад видех сви нешто серу
Raspadate se kao SPS bez Slobe :)
Šta se raspadamo, ne dolaze Agilni i Džoni samo. I Marvelj zbog povrede. Svi ostali smo na broju.
Pa zato što se femkate :)
A jebem li ga. Meni i odgovara da ne bude roštilja, da ne moram da se pozajmljujem od ljudi. :D Ali valjalo bi fudbala baciti malo...
Ja dolazim 100% sledeće nedelje ... Da i ja malo odigram koju fucu i da pobegnem iz kuće da odmorom malo svoju dušu.
Poslaćete mi neki mob od nekog da mi objasnite gde se sastajete ili kako već bem li ga ...
Ima vremena do sledeće nedelje ...
Poslaću ti ja moj broj. Sledeće nedelje sam spreman :)
ne mere da jedemo bez džonija nikako!
daklem, sutra samo fudbal.
a čak da mi obezbedi galon piva, zna on što lolol :D
dobro, ne mora tol'ko, al' sutra me časti, ščuo, čače?? :D
Ne jedemo bez Džonija! :) Odlučeno je!
Znači, tuki sutra.
Nema potrebe onda džitru da potežem kad nema štiljro. A ako dodjem sutra, onda za sledeći vikend imam šanse 5% da dodjem zbog finansija i velike šanse da mi se poklopi sa sudjenjem tekme.
Sad, šta raditi, pitanje je sad.
Kakva hamletovska dilema, Čaveze... :)
А јебига, баш ми криво.. А следеће недеље вероватно нећу моћи. :(
Pa valjda može da se svira i bez roštillja....
Pa ti dođi sutra...