Vukajlija Ol Star fudbal

1. možemo mi i na prazan stomak da pevamo :DD

2. Dobro, neka bude tako. :)

Onda samo poslednja stvar, koja me i najviše brine, a to je vreme. Imam voz za rikverc u 10 uveče, i onda tek u 5-6 ujutro. Da je roštilj funkcionoalan, kontam da bi bilo raje koja bi ostala dok se sunce ne restartuje, ali ovako, ima li takvih? Da znam što mi je činiti za to.

3. Šta, sutra? tj danas? nije u nedelju. sranjčuga, radim.

4. Dosao bih da vas posetim, ali ogromna je Ada za jebene stake... U mislima sam sa Vama i sa FK Solistom!!!!

5. Čaveze, pa onda možeš tim u 10, ni mi nismo prošli put duže ostali na Adi...

6. пуши га шанзаме иднијанцу ти уствари никад ни не долазиш

7. Ајде људи, шта нам је чинити?
    Оће бити данас само фуца и вопс или ћете и роштиљати?
    Немо' да дођем тамо у пет, а нема живе душе.

8. Доћи ћу једном кад будем имао кеша! Велики је то пут!

9. Ja sam oko 15 do 5 na železničkoj. Ko će me sačeka tamo? Ajde neko, sad mi nema Ninke da sejvuje stvar.

10. Brate Chavez, dolazio si već par puta, valjda znaš sam jebem mu oca, sedi na bilo koji do Ade, prepoznaćeš iz busa kad da siđeš, stanica odmah posle onog mosta, kad se prođu oni radovi.

11. čekala bih te, ali idem Z bickilU.
    no, uhvati bilo koj bus (samo ne 601 ili 46) i to ti je to :)

12. A realno, i ja serem. 511 ide do tamo, tako?

13. А ако бане 511 пре 51, није проблем. Само замоли возача да скине једног кеца.

14. Ja sam pre kad sam radio na Adi išao sa železničke sa 92 ali ne znam da li se sad nešto promenilo.

15. А ако бане 511 пре 51, није проблем. Само замоли возача да скине једног кеца.

lolololololo

E oću neke slike da vidim ovde okačene....nemoj da se niste slikali :)

16. Poslaćemo razglednicu iz afričke zemlje Safari :)

17. Džoni, majke ti da ne dolaziš? Pi, bre, a hteo sam da predstavim trejler za himnu i da se deremo na pesmu iz Ko to tamo peva što pevaju Ibrahimović i Robinjo.

18. Ne mogu Čavo. Imam temperaturu već nekoliko dana. Imam i dalje. Samo ću se usrati budem li došao....jbg...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.