Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Biće, samo da prebacim sa aparata...mada nisi podesio najbolje snimanje, sve je nešto mutnjikavo...izgleda kao ono kada na Animal planetu gledaš noćne snimke iz Serengetija :)
Pa... okupljanje i nije daleko od parenja hijena na primer.
Ogromni su fajlovi, neće skoro...
el vam bilo lepo bez mene?! a?! a?! a?! :/
Što mi čudno, nedelja bez VOS-a......jedva čekam sledeću nedelju.
Хебем ти телефон, 'начи снимио чавеза како плоди са гитаром,фејза како пева,декија, целу синоћну вос екипу. И фајл се сјебе сам од себе. Чавезе
сними шал од свиле кавр, значи МОРАШ.
Evo prvog, drugi se aplouduje :)
http://www.youtube.com/watch?v=0M7vaq9MO8E
To ti je zato sto imas ocajan telefon.
кул је клипић, НИЈЕ ВОС САМО ДБАЛФУ ЛЕПО КАЖЕ ПЛАКАТА ГОРЕ!
ВОС
Више од фудбала...
Ко да у КокаКола маркетингу радимо бреј!
ма ја вам кажем ово ће постати много више познатије него сад у кругу сајта, ја да вам кажем. Само кад направимо документарац. видећете
Dokumentarac se čeka. Agi, iduće nedelje donesi kameru, pa da krenemo opet sa snimanjem.
Mančesteru jebala te glava, ne vidjeh manekenku da valja.
Drago mi je da je bilo dobro juče. Volim i što sam video da je Lasta pobedila bez nekih standardnih igrača. Dakle, u pitanju je sistem, nije važno ko igra.
Moram usput da vam se pohvalim da smo od sada Zoki Munja i ja zvanično fudbaleri. Igraćemo za FK Stojnik. Odigrali smo danas punih 90 minuta utakmice za jednu lokalnu ekipu u opštinskoj ligi Sopot. Dakle, FK Stojnik, prošle godine sedmoplasirani - http://www.srbijasport.net/tak/849.
EDIT:
Će da bude kamerica sledeće nedelje :)
INSTITUCIJA BRE!
Koje su vam pozicije? :)
EDIT: Ovo "bre" mi se nekako samo nametalo. :)
сними шал од свиле кавр, значи МОРАШ.
Evo ti ova verzija od prošle godine, generalno je loš snimak i sve to, al' jebiga, snimano u 3 ujutro u steltu, ali refren ispade lepo. Jedino ako baš posebno hoćeš da snimim, samo za tebe i posebno za tebe, sa posvetom u videu i ispod videa, pa da možeš baki i dedi da pokažeš. :)
Gle mi facu na 2:51 ahaha, kako sam pobedio život.
Ljudi, mora se ovo ponavljati češće, vrlo vrlo je lepo i zabavno, da ne kažem i korisno.
Natnat, dje drugi video? :)
Nešto se sjebalo na pola aplouda, biće sutra. To je onaj snimak gde Fejz najgrlatije peva himnu :)
Ahaha ajaoj, ako to ima, će bidne hit. :)
Браво, браво! Не сумњам да ове године циљате на прво место! Ако вам затреба штопер, ја чекам позив! лололо
Lololo, osisacu se.