Vukajlija Ol Star fudbal

1. E a da promenimo imena timova u FK Profesionalci i u FK Amateri.

2. Koje su vam pozicije? :)

Tražili smo pozicije najpre, trener nas ipak nije znao, pa smo počeli kao štoperi, kasnije sam ja prešao u napad, a na kraju se iskristalisalo da Kiza bude neki desni polu-špic, a ja centralni vezni.

Не сумњам да ове године циљате на прво место!

Teško, podmladili su ekipu maksimalno, sve neka dečurlija igraju, a Kiza i ja uskočismo, jer manjkaju sa igračima. Šuška se da ćemo imati i novog stamenog štopera, nekog Kurajbera, jer je danas bilo evidentno da nam nedostaje taj profil.

3. Sledeće nedelje častim na ADI jel sam tako u mogućnosti
    Moram nekako da izmuvam i da se raspitam za prevoz

4. To je onaj snimak gde Fejz najgrlatije peva himnu :)

To što kažu nije istina :)

5. Чавезе не треба посвета. Треба само снимак! Добио си посвету на мом профилу!
    Серем ти се у телефон убаговани андроид.

Аги, честитке.

6. Sledeće nedelje častim na ADI jel sam tako u mogućnosti
    Moram nekako da izmuvam i da se raspitam za prevoz

Evo nama još Vojvođana, možete komotno reprezentaciju da sastavite. :)

na kraju se iskristalisalo da Kiza bude neki desni polu-špic, a ja centralni vezni.

A dobro, mada je on meni više za zadnjeg veznog.

7. A dobro, mada je on meni više za zadnjeg veznog.

Мени се чини да су их баш добро некако распоредили. Можда бих Зокија ставио на десно крило, или тај десни полу-шпиц, а Аги офанзивни везни или централни везни. Ал добро, опет зависи и од осталих играча.

8. Ovako se pokazalo najdelotvornije. Naravno, Kiza je odmah počeo da viče na ljude koje prvi put vidi i nametnuo se kao autoritet :)

9. Ako treba napadač koji može da trči 20 minuta, TU SAM!

10. Naravno, Kiza je odmah počeo da viče na ljude koje prvi put vidi i nametnuo se kao autoritet :)

КИЗА КАПИТЕНИШЕ!!! хДД

Ako treba napadač koji može da trči 20 minuta, TU SAM!

Што си нам Аги спомињао ту причу, видиш да би сви да вам се привалимо. лололо

11. Agilni je dobar za centralnog, ima dobar pregled igre, brz je pa može da se ubaci ponekad i u ofanzivu, pas ima dobar isto. A Zoki je meni isto za zadnjeg nekako, Gatuzo, jak u duelu, trkač, pravi crnac u ekipi, radilica.

12. Hehe, vidim ja da ima zainteresovanih. Lepo, lepo. Nismo ni nas dvojica planirali to, ali eto, danas se namestilo i može nas biti samo trojica. Fali još centralni defanzivac i prosto se nametnulo da Džoniju stavimo ponudu na sto, lolo. Mada nije da mi Enjemi nije pao na pamet :)

13. Ako uzmete mene za napadača, dovodim bivšeg igrača Rada i nesuđeno pojačanje Dandi Junajteda :)

14. A da osnujemo klub? 5 soma je upis u privredni registar. Krenemo od najniže lige, kao privatni klub, Kajzen se iscima za neku kintu za zakup terena i mi ponosno ponesemo boje vukajlije! Imali bi bolju posetu nego ofka, bsk i bežanija zajendno, samo Đonijevi pratioci da nam dođu i na konju smo!

15. Samo ako ste spremni sopstvenim prevozom četiri puta mesečno da idete negde do Sopota, mogu vas predložiti upravi :)

16. A da osnujemo klub?

Realno. Toliko bi nas bušili da bi na kraju sami zapalili klub

17. Mada nije da mi Enjemi nije pao na pamet :)

ЈА сам ЛУууд, ја бих тренирао док ме не купи Абрамович, тако да ако искрсе нешто зовте, и даље имам стари броооој. лололо

Ово што Деки збори, то би било врхунски, била би спрдња вееееека! хД

18. Јесте Деки, то је лопта. Округла је и окреће се у ваздуху :)
    Треба ту доста инвестиције, пара. Ко ће да буде ЏерМена?

19. Evo ja cu menadžer da budem, imam iskustvo rada u Čelsiju, Junajtedu i ostalim većim klubovima, dvocifren broj osvojenih Liga Šampiona i Premier Liga kao i nekolicinu Kupova. Procenat pobeda od 70%. Sa Srbijom sam osvojio Svetsko Prvenstvo, OPAAAAAAAAAAAAA!

20. Beli kupi fore sa vosa! OPAAA! :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.