Vukajlija Ol Star fudbal

1. MANČ DAO GOL! I PITI KRAUČ JE DAO GOL! i obojca su išli po vops lololo

2. A na kraju ste Fejz i ti otišli lolo.

3. Каце игра сутра лебац вам крвави?

4. AH, taj dobri stari VOS. Drago mi je što sam se vratio, JAČI NEGO IKAD, u šahu. Jbg, vežbalo se dok sam kod kuće sedeo. Moram reći da je Fejzova i Dekijeva ekipa bila ta koja je TRPANA! Mada, imaju dva omladinca, koji će prve tragove brade naslutiti krajem sledeće decenije.

Elem, zbog povrede se bojim da potrčim i tako to, promašio sam sve i svašta, ali sam na silu dao dva gola. Čava čoek dribler, Čak olraund hiler igrač, a Enemi je mnoooogo napredovao od kada sam poslednji put bio. Šta LASTA uradi od čoeka! Sabio kolega! Nadam se da ste uživali uz Čavinu gej ekv muziku :D

5. Gusti, sta si ti ono imao povredjeno?

6. Naprsla mi kost. Skočni zglob. Što?

7. I kod mene je slicno, skocni zglob je izvrnut. Gledam kakva ce mi biti faza oporavka i kakav je generalno osecaj kad se vratis na teren sa tom povredom. Jel te boli od trcanja, kakav je osecaj?

8. Ono, ne boli. Malo kad šutnem loptu, jer tu gde mi je zarasla kost se stvorilo neko zadebljanje koje će se vremenom skloniti. Pa fazon bude kao modrica. Ako nisi ništa slomio mnogo će ti kraće trajati oporavak nego meni. Ne znam hoćeš li ići na terapije. I mislim da ti steznik možda neće trebati, mada to vnogo je 700 kinti

9. Koristio sam steznike kada sam sjebao ligamente na levoj pre par godina.. I oporavak mi je bio, da te ne lazem, skoro godinu dana. Da ja ono mogu da igram bez cimanja i straha. Mada i dan danas, osecam tu povredu, to nikad ne prodje. Nije da te ja plasim vec me bas zanima to za zglob - nije on za zajebavanje...

I da, imacu kao neku fizioterapiju. Ako budu fine devojcice, dobicete slike. A mozda i necete, hh

10. Gotovi ste, dok ste živi životom. Meni iskače skočni zglob na obje noge, sad se uštelio, na svaki malo jači cim iskače.

11. Ako ideš u studentsku polikliniku, nema devojčica. Ligamenti su drugo, gadno je to... Ja sam sjebao zadnju ložu zbog koje sam i prestao da treniram, nikad taj mišić nije zarastao kako treba... A zglob, jbg, iskače :) Steznik i furaj. Meni će trebati par fudbala da ponovo počnem da trčim i šutiram bez straha da će mi otpadne noga. Ninka, ti si Hercegovac, boli tebe uvo ;D i donesi vodu ,)

12. i donesi vodu

Sisaj ga malo, znaš. :)

13. Ninki dok iskacu zglobovi, on grune pola pelinkovac, vrati ih na zivo i daje golove ko preporodjen! NINKA MEDICINSKI FENOMEN!!!

14. Mene su testirali naučnici iz Masačusetsa, kad su me skenirali, sagorio im rendgen.

15. Nisi ti mogao stati u rendgen.

16. Mišićna masa me sjebala.

17. Ninka uvek padne test na doping. Otkriju mu previše ninkoze u krvi, ololo

18. Rasporedićemo te za koju si ekipu na licu mesta i to je to.

Читај... Губитник.

Дао сам гол, ололо.
    Што каже деки

Вајта ставимо у казнени и само га гађаш,а он као кочић да си заб'о у земљу, лопта се одбије од њега.

Требало би да ставим тај усрани снимак на јутјуба. Па Џони ако није проблем да га туриш у први пост.
    НатНат ђе су снимци?!

Чава свршава са гитаром, док рибе камују по клупама на ади.
    http://i.imgur.com/0Xcgj.jpg

19. Каце игра сутра лебац вам крвави?

Bilo juče matori.

20. Što bi rek'o Cane: Pa ti dođi juče. loololololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.