Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ima nas puno sa ''velikim'' idejama, da bi funkcionisali moramo da imamo jednog koji će biti glavni. Predlažem papir-kamen-makaze da odluče, ako ne odgovara igra, moraće moja malenkost da se lati ozbiljna posla...hnjo-hnjo-hnjo

2. Ništa, ja ću redom, gospodin presednik, centarfor. lololo

3. ФСВ-Фудбалски савез Вукајлије, тренутно су сва места празна, клуб је основан трећега септембра две'иљадедванаестог љета Господњег!

ЕДИТ: Нек' сваки клуб има управу. Јебеш лигу са једним клубом,овако имамо један клуб који краде а други гологузани који покушавају да се доказују талентом ЛОЛО.

4. Ja sam finansijer (ko Džomba) tj. trener, precednik, centarfor, štoper, Miša Tumbas, golman. Sve! Keva jednom takog rađa! Živeo Džomba!

5. АНДРЕЈ НАПОЉЕ, ПРОДО КОСОВО И КЛУБ!!!

6. Nisam ni doš'o a već me oteraše...:(

7. Jeb'o mater klub osnovat'.

8. И НИНКА ПРОДО КОСОВО!!! УАААААА!!! ПРАВДА ЗА ЏЕДАЈА!!!

9. A u kojoj ligi bi počeli da se takmičimo, u Drugoj Invalidskoj?

10. Форумска лига. Да играмо против шалабајзера са Тарзаније, Бурека, а да нам је главни ривал Блиц Жена!!!

11. Sa Blic Ženama igramo uvek u opkladu, ko izgubi, radi striptiz protivniku.

12. Prevazisao sam ja i It's time to change your underwear ali se ne secam sta ide posle lolo.

13. A i imao sam dve milijarde evra budzet u Junajtedu, dakle finansije su mi jaca strana.

14. Ја ћу средити текму против Блиц жене и Ана.рс форума.

Агилни,џони,декара д'оснују клуб који ће се звати "ФК Ми арчимо! " да људи када причају кажу : " Е синоћ играли Ми арчимо против Звезде. "

ево ђе треа да стигнемо
    http://www.fss.rs/sr/takmicenja/prvaFutsalLiga.html
    Ако они могу да се зову Летећи Холанђани, што и ми не би могли Ми Арчимо ФК?

15. Ш'о се не би звали ФК Вукајлија? :Д

16. E kad bi znali koliki je ufur za te lige... I kakvi igrači tamo igraju. Bolje bi nam išao karling

17. Мислиш на футсал или на фудбал?

18. Za futsal je oko 200 soma dinara. I to su sve bivši fudbaleri. Gledao ja B ligu našu. Tu je čak i jeftinije od one medija lige ili kako se već zove gde se plaća 200 soma :)

19. Ма да бре, ми не можемо оне маторце на Ади да добијем, какав футсал јеботебог.
    Не знам како је на правом фудбалу, али контам да би то можда и могли да играмо.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.