Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
аман пајсад.
Гонзо на голу.
Позади Енеми, Џони, Давид, и Ја као десни бек
Аги и Деки централни мидфилери, Киза и Чавез крила
Шпицоројке Густи и Арловски
у заменама Нинчила, Чакар, Марвел до опоравка, Манча, Дрти, шанзам(ако уопште дође на време једном у животу) и Бели, бебоп и наравно најбољи резервиста МЛАДИ РЕМЕНСКИ!
за сваки случај региструјемо и Хуга, Предражиња и Бвлдгу за случај да пожеле да се опробају иако нису редовни на ВОСУ. и остале наравно, све које сам заборавијо. ТАКО ДА ЦЕПАЈЈЈ!!! БРЕ!
Teško Čavez, treba da se iscima on iz Kule, zato ga i nisam ubacio u sastav.
чавез ако почне ова спика има нађе посао овде и има да се пресли у БГ. И тачка!
To!
Realno, predjem u Bg i bog da nas vidi.
Mislim da će nam trebati i gabaritniji članovi u prvoj postavi, jer tekma zna da se oduži i na treće poluvreme...
Ja cu doperisem srce i mogu da trcim kolko treba! Po vodu!
Šta ti je sa srcem?
Imam povremene napade zbog nerva nekog. Ali kazu da je blejica kada se operise.
Jebeno.
Ako vam ja budem došao, s tim apsolutno nećete imati problema. :D
Ако се игра та озбиљна фуца, на великом терену... Тешко да ћемо ми '95 моћи да уђемо у екипу, јер смо ми још омладинци. Јел постоји неко правило да сви пријављени морају имати више од 18?
Имам и ја нападе када скочим и незгодно се дочекам или паднем, а некада из чистог мира почне. Срце ми куца фазон буквално 180 откуцаја у минути, то је страшно... И ако не шједнем неђе са стране и одморим почне да ми се манта. А овако жив сам и здрав :)
I meni tako od naglih pokreta uglavnom, ali ide od 200-250 i nece da stane dok ne uradim stoj na rukama lolo.
Plusiraj mi 100 defki i sredićemo nešto na saveznom nivou. :D
Манчо. Притисак и Откуцаји срца нису исто. 200-250 откуцаја у минути значи да имаш 4 откуцаја у секунди што срце не мож' да издржи.
Све то лоше замешено... Ццц.
Ima li iko zdrav u ovoj ekipi
Samo da pomenem, opet iz svog vikend iskustva... na terenu je najmlađi igrač u našoj ekipi bio '97. godište, a golman kao najstariji '62. Zvanična tekma bila, tako da, opušteno :)
I imajte u vidu da, ukoliko pređemo u viši rang, moramo proći i lekarske preglede. Za ovu "bezbrižnu" ne moramo, tako da ćemo za cilj postaviti prvo mesto iza onoga koje vodi u viši rang, lolo.
Ололо. Недеља у пет?
Д'понесем лопту од прошлог пута?