Baš vas briga...ne radite, pa vam je svejedno da li je nedelja ili sreda...
Ja bih stvarno da se dogovorim sa devojkama pa da dođemo da vas bodrimo i posle bacimo nešto na tiganj, ali kako kad se u ponedeljak radi? Da je to celodnedna zabava, bilo bi mnogo lakše.
Pa dogovorite se, šta ja znam. Mislim, imate vi vremena za fudbal i pivo posle ihahhaj, ali ne vidim gde bi se tu umetnuo i roštilj. Dok se skupite, sačekate ove koji kasne, dok se zagrejete, nađete teren i počnete, već je 6. Igrate do pola 8 minimum. Kad onda roštilj?
Манчо. Притисак и Откуцаји срца нису исто. 200-250 откуцаја у минути значи да имаш 4 откуцаја у секунди што срце не мож' да издржи.
Hahahah, vidi ga ovaj, pa znam sta je sta. Licni rekord mi je 240 u minutu, sat i po vremena, a kazu da moze i vise od toga, do 300. To su one tahikardije, aritmije i fibrilacije.
Kanda ću ja morati da sudim za vikend, jebiga.. A i neću biti pri novcima za ovaj put, sve i da budem slobodan od sudjenja. :(
Је л' иде ове недеље роштиљ? А? Мислим да је време, још мало па готова сезона...
Kad padne sneg, taman se ugrejemo oko vatre lolo
Baš vas briga...ne radite, pa vam je svejedno da li je nedelja ili sreda...
Ja bih stvarno da se dogovorim sa devojkama pa da dođemo da vas bodrimo i posle bacimo nešto na tiganj, ali kako kad se u ponedeljak radi? Da je to celodnedna zabava, bilo bi mnogo lakše.
Па опет, можемо доћи нешто раније, па завршити са фештом око 10-11...?
Pa dogovorite se, šta ja znam. Mislim, imate vi vremena za fudbal i pivo posle ihahhaj, ali ne vidim gde bi se tu umetnuo i roštilj. Dok se skupite, sačekate ove koji kasne, dok se zagrejete, nađete teren i počnete, već je 6. Igrate do pola 8 minimum. Kad onda roštilj?
Nije više baš toliko vruće. Što se mene tiče, nedelja, može i malo ranije nego inače.
I ja sam za to da se ranije nađemo, tipa u 4, igramo do 6 i onda roštilj.
Ja sam za 5. Biće još vrućina, a pre osam ne pada mrak. Dovoljno je. Još uvek ne bih u 4. Barem još dva okupljanja, ali kako odlučite.
А шта ћемо са роштиљем? Мсм оћемо ли или јок?
Nemam pojma. Možda da ga ostavimo za Grand finale letnjeg VOS-a koje se bliži.
Hahahah, vidi ga ovaj, pa znam sta je sta. Licni rekord mi je 240 u minutu, sat i po vremena, a kazu da moze i vise od toga, do 300. To su one tahikardije, aritmije i fibrilacije.
Боље, боље, сад се сетих да и Фејз рече да неће доћи за викенд.
Jebite me ako roštilja uopšte i bude.
Jebite me ako roštilja uopšte i bude.
:sprema meso...i kurton:
Ja ću vala ako dođem, da ponesem sendvič. Ono pre neki dan pojedoh i žice od frižidera kući...
Zaštita pre svega! Pametan čovek!
Znači nedelja u 5? Da nosimo neke pare ili je samo fudbal?
:brije bulju za svaki slučaj:
Celu stranu ste raspravljali o tome da li sam špic ili vezni a ja ne mogu da izdržim deset minuta na malom terenu... xD