Vukajlija Ol Star fudbal

1. А вас четворица сте посебни па су вам потребне сцене са посебним потребама?

2. Они су млади падавани БЕБОПЕ!
    И да, БЕБОПЕ, БИЛЕ СУ МАНЕКЕНКЕ!!!!22312
    Али нееее, ти мораш да испалиш. :Р

3. Па да је теби испала препонска кила, и ти би изневерио. Не могу сад ни да јебем пар месеци.

4. A do sad si kao jebao lololo

5. Елече, чуди ме да ти не знаш

6. Како ти испала кила? Шта учини од себе! Дођи на ВОС да те лече манекенке. :Р

7. Оперисах пре 10 година ласерски, уградили ми мрежицу. Али курац, тежина и чест физички рад, попустила, кацам дизо пацијента само ФАП, жигну ме и испаде, сада носим усрани појас, маму му.

8. A još plus Kaizen mora da da pare, jer biće i on tu neko mudo u upravi, a da ćeš bolju reklamu za sajt od brazilskog fudbala koji ćemo prikazivati iz nedelje u nedelju.

1500E godišnje, podeli na 12 meseci je 125E mesečno, podeljeno na 25 igrača je 5 eura mesečno.

9. Завршавај чколу и мрш у канцеларију! лоло

10. Завршио, а канцеларија ме не привлачи. НО вероватну ћу овај тједан доћ, поведите манекенке. И да, јел био роштиљ?

11. 1500E godišnje, podeli na 12 meseci je 125E mesečno, podeljeno na 25 igrača je 5 eura mesečno.

Ал треба наћи 25 људи вољних да приложе :/

НО вероватну ћу овај тједан доћ, поведите манекенке. И да, јел био роштиљ?

Манекенке, биће, роштиљ није био, биће!

12. Не то, него нормално биће! :Р

13. Чек, једно ме занима. Одакле теби бре све манекенке френдице? Чиме их уцењујеш?

14. Па шта ћу кад сам хот...

15. Ако, мора и то неко, макар један од нас ВОС-ара.

16. Јел има допинг тест у тој бетоњари?

Ако нема, рачунајте и мене.

17. Евентуално ако пребијемо судију, мада можда ни тад. лололо

18. Ја ћу будем вођа навијача, зваћемо се Арчитељи и бићемо оријентисани на делу стадиона који има ограду, вероватно на западу.

19. samo da vam napomenem da klub svake nedelje plaća doktora koji mora obavezno da bude na klupi i to vam je dodatnih 800-900e...čisto da ne predvidite to. Mogu ja da vam se raspitam šta je sve potrebno za osnivanje kluba pa da vam otkucam ovde, al mislim da je teško bez nekog ko doliva pare sa strane, tj sponzora...skoro svaki klub čak i oni iz beton lige imaju nekog ko finansira.
    Moj predlog vam je da ništa ne predlažete Kaizenu jer ako oseti da od toga može da uvati neku lovu ima da iskomercializuje sve to i sumnjam da će onda bilo koje uređenje unutar kluba da bude po vašem :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.