U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
dodatnih 800-900e na godišnjem nivou.
Malo ste prodiskutovali, prijatno me izenadili rešenošću, stežem ruku. Pošto sam predložio da se osnuje klub, pustio sam da se primite sami, što bi rekao Bruce "Nek se malo vrti priča", sad je red da dam svoj sud na temu.
1. Registracija kluba se vrši u privrednom registru, mora postojati ugovor o zakupu stadiona i prostorija, adekvatnih za početni nivo takmičenja. Zatim se ide u FSS i obavi se proceduralni smor oko ulaska u ligu, to se uglavnom ne plaća, pošto smo privatni klub a ne na teret građana ove države (postoji i ta opcija, potpisom građana, skupštinom tralalala, registrujemo klub, dobijamo svoj zalogaj kolača iz budžeta za sport grada, to je smešna cifra ali dovoljna za minimalne uslove funkcionisanja kluba, stim što svake pare koje ulaze u klub se smatraju pozajmicom te se na njih plaća kamata pa ako ja uplatim milku dingera meni ide kamatica i kao da sam stavio repa u banku, međutim klubu se to skida i ide u bankrot pa se gasi do 3. kola, tako da ta opcija NE VALJA!), mi smo ne entuzijasti već ozbiljni ljudi (imam kravatu za to) koji pored tooga što žele da se zabave mogu da zarade za 13 godina.
2. Sponzor, ondosno vukajlija.com, plaća ono što uspemo da izboksujemo. Zakup terena i prostorija. Opremu. I gajbu lava i gajbu jelena, 2 gejfruta za Agija, kokišku za Enemija i klinčariju i kondome za mene (dosta sam plodio). Prevoz (čitaj gsp) sami plaćamo (ili ne xD), kao i troškove suđenja.
3. Uprava:
Svi smo u upravi i svi ne bi trebalo da se ponašamo kao dobro nam poznate njuške sa teme "Srpski fudbal šizenje".
- Marketing je jako bitan za popularizaciju cele priče i ako nas 20ak (različitog kova i profesija), koji svaki dan vise na netu, ne možemo da iskoristimo prednosti www-a onda svako po štanjku da kupi! UBR na sajtu smo koji dnevno poseti 300 soma (uglavnom bukvalno) ljudi, postavimo kutijicu za pomoć stradalim u zemljotresu na Tahitiju i kao Rebrača se nafatiramo para i... Ne, Dejane, to su tvoji planovi! BUHAAHHAH de sam stao... A da. Ne, nisam stao završio sam ovu crticu vidi je kakva je -
- Trener nam ne treba, pitajte bar 200 Dogovih defki da smo svi mi bar selektori ako ne i sam Murinjo.
- opet crtica UUUU vidi je - LOLOLOLO
4. Navijači će da stavljaju pare u kasu kluba, potpisujem da bi nas gledalo soma ljudi po tekmi bez obzira na to da li dobijamo sa 2:1 ili pucamo svaku sa 12:1 (naravno da sam ja dao gol, ipak 7 metara je xD). Interesantno kako niko od naših gore pomenutih njuška ne stavi navijače i finasije pod jedan broj pa makar i pod "4", jer fuca se pika zbog publike i para i slave i ljubavi prema igri i da bi se karala Nives na centru Makiške arene i da bi ja nosi broj 10 (o tome nema rasprave!).
Imao sam uvod, razradu, evo sad i zakljčak da napišem i da dobijem opet 5 na temu "Šta ste radili ovaj raspust?", dakle: OĆU DA NAPRAVIMO KLUB FK VUKAJLIJA! MORA DA SE MNOGO RADI (ne na igri i to nego oko vođenja kluba)! MORA DA SE ODREKNEMO MNOGO TOGA! EVO ELEK SE ODREKAO JEBANJA IMA VEĆ PAR GODINA I TREBA SVI DA SE UGLEDAMO NA NJEGA (mislim u vezi sa posvećenošču odricanja ne odricanju od jebanja, to je prosto neprirodno, 'bem ti ćo! Štono vele preko grane.)! I NE ZNAM VIŠE ŠTA DA NAPIŠEM!
Колико је то паара?
Pitaj učiteljice :)
Какве учитељице? о.О
Ma znaš onu foru iz Lepa sela lepo gore kad aovi nešto računaju i onaj kaže... Trebalo bi da znači nemam pojma, vidi pitaj nekog pametnijeg, e sad učiteljice su riznica znanja, pa pored toga što znaju šta je epidermus (ili kako god) znaju i ... možda napišem i defku o ovome khm...
poenta: nije uvreda, više šala na sopstveni račun :)
Хахахаха, могао си само да кажеш "Лепа села лепо горе" сконтао бих. хД
У принципу, ти немаш појма колико је то пааара... Нема везе, МИ ЋЕМО ДА НАПРАВИМО КЛУБ И КУП ЈЕ НАШ! ТОЛЕ ЛОПОВЕ!
Mogao sam.
A mogao sam i da izađem na ulicu sa cvidžama za sunce (sad) i šutiram limenku vopsa u zid ali sam radije ostao ovde jer mi se pišu gluposti i da kobjašnjavam.
Mada možda i nisam mogao.
Definitivno.
Malo mi lejm.
Šta uopšte znači lejm?
Sajt mora da uleti neku kintu i da stavimo u ugovor neki mali procenat profita da ide za klub.
I mogli bi da funkcionisemo ko barsa da imamo sosiose, čija će članarina činiti vecinu budzeta...
Ма не мораа брее... Мислим, можемо да питамо, али није то поента... Једино што би стварно било добро је да нас рекламира, а онда ћемо да наплаћујемо карте за утакмице. хД
Jel čit'o neko ovo što sam pisao? Osećam se nedovoljno potapšanim po ramenu a i svrbi me plećka, desna, ne mogu od ove košilje, sve mi ruke nešto u x...
Ја сам прочитао све, и одушевљен сам твојим излагањем, мада морам да ти признам да полако у теби и Фејзу почињем да препознајем вође овог пројекта, а то је зајебана работа. ЈЕСТЕ ЛИ ДОРАСЛИ ТОМЕ!!!?! ЈЕСТЕ ЛИ!??
http://www.youtube.com/watch?v=fmHYSNVo6EM овакав терен вам је потребан.
На текмама мора увек бити неколико транспарената као нпр ПЛОДИМО!
Pa ovi planovi se baš uozbiljili. Dok neko ne ode do saveza ništa. Ja ne bih išao jer me mrzi, a i štrebam. Ali glasno podržavam ovu ideju. Što se tiče dresova, kad se vidimo na fudbalu predstaviću vam moj plan za iste :) Ustvari, ako se sećate onog mog plavog dresa što nosim, e to smo mi pravili, 20 e komplet. Još ga je ortak izdizajnirao, jebo mu kevu sa svim i svačim. I nabavili smo sponzore da nam plate pola :D
Upravo mi je nestao najgotivniji motivacioni post još od Jovanke Orleanke... ;( a ne mogu opet da kucam sve...
ДОРАСЛИ СМО ТОМЕ!
Epidermis, Deki, epidermis.
Gde mi je Hidraulik?!
E da i inače i ja sam pročitao. Baš si lepo uklopio ovaj sastav, a i sviđa mi se kako rezonuješ i tako to. Sad i ja serem.
Ko je meni uzeo Sedmicu? DEKI, REAGUJ!! Sedam nose samo šminkeri, Portugalci i balerine. Za ovo treće me Fejščina bije, ali ko najviše pada u timu i glumi da zna da igra?! Tako da, shhh
Ja sam ti kupovao te hidrostate, ali neću više dok mi ne isplatiš alimentaciju za povredu! lololo
Pročitao sam ceo Dekijev post (jer kada pišem onolike defke i očekujem da ih ljudi pročitaju bio bi sisa kad ne bi i ja pročitao nešto što neko drugi napiše sa više redova) i vidim da se on razume lepo u ovu tematiku. Pored njega i Petar Pan Pezos ima fino znanje o ovome pa šteta što on ne dolazi na VOS sutra.
Čitajući sve to ja mislim da mi ovo možemo da izvučemo ovu priču nekako, jedino što smo verovatno zakasnili za ovu priču što se tiče ove sezone jer je počela već. Al biće mnogo kul kada to odradimo i kada budemo učesnici beton-lige. Imamo fino vremena da se raspitamo i odradimo to. I bazu igrača imamo ogromnu, jer vidi koliki je ovo sajt. Trener jedino može da bude Dog. Jednostavno tripujem da je bolji od Kapela. Trener-igrač.
Ja sam već smislio proslavu gola, iako ću igrati štopera pa ih neće biti puno. Zatrčim se ka publici i uradim pokret kao da ispijam neki alkohol, i samo padnem dole kao pijan.
Polufinale LŠ:
Mančester Junajted - Real Madrid
Bajern Minhen - AFK Vukajlija.