чекај 700 евра пријава и плус сваку сезону по сома и по? јел
Kad ovu što poseduje gurne niz liticu, naplati osiguranje osnuje klub vukajlijaša i onda kupi 159, novu, crvenu, bez škripućih delova i sa kožom na koju se se sjaji tanka pokorica vaginalnih sokova na vrelom suncu...
UBR, Fejze,
Šta Marvelj misli o ovome? lololo
E ovo će biti malo teže.
Ovi iz Laste vrede 2!
Teže 2 mladiću, teže. lololo
Na to sam mislio lolo. :)
Uvek možemo da pozovemo posterdžije lolo
Trololo Sreo Dwarfa u gradu.
Nedelja 5. nadamo se velikom odazivu VOS igrača i ogromnoj grupnoj slici koju ćemo svi u znaku VOS-a staviti za prodilnu na vuci!
PS. na prvoj strani ima preko 30 igrača ;)
Ne, to je preko 30 Vukajlijaša, igrači su nešto drugo lolo
Preko 30 Blejača :D
Može tako?
Taj sam.
Мене ме занима колико је то паара? Савезу децхко!! Ако репну неке енормне паре, викаћемо да је Толе лопов и да је наместијо.
E soma i po, nisu male pare. Gde cete naci 25 ljudi koji ce svakog meseca da odvajaju od usta za klub? Ovo je Srbija. Gde je trener, fizioterapeut. Tereni. Bez 3-4 soma ne treba uletati u pricu, a i ko god da igra, mora da prima neku platu. Necemo za dzabe trcati po livadama, placati kopacke, opremu i clanarinu samo da bi bili u FSS-u. Kamikaza.
EDIT: Treba sponzora pronaci. A kako ti ubediti sponozora? Pa, predstavis mu kvalitet. Tu pada ona prica sa dokumentarcem koju je Agi spominjao. Dajte to da zavrsimo i da igramo na placka. Uberemo od nekog tajkuna logo, zalepimo na majice i prasimo.
Не верујем да се то толико плаћа. А плате у АФК Вукајлија нико никад неће добити. хД
Видећемо, кад добијемо информације из прве руке. Мислим да је могуће и да се да нешто смислити, па нико од ових аматера нема толике паре, нити имају плате. А ми можемо још и добар маркетинг да направимо.
Деки не интересује ме шта марвељ каже, ОН ЈЕ ИЗДО И ПРЕШО У ЛАСТУ! лклололо
мени сома и по јура звучи као научна фантастика јер капирам да онда 90 посто клубова у србији не би постојало. Ко ће да верује у то да мој локални клуб који је иначе београдска зона, даје сома и по евра годишње а цима пијанице да циркају пивчину да скупе 20 сома чепова за гарнитуру дресова. мени је нереално
Snimimo dokumentarac!
I posebni deo dokumentarca " mladi padawani VOS-a "
U posebnim scenama Dvord,mančo,ninka i ja :D
Нека, Деки АОД ће све то финансирати, само да прода алфу.