U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Нека, Деки АОД ће све то финансирати, само да прода алфу.
чекај 700 евра пријава и плус сваку сезону по сома и по? јел
Члан 3.
Да би клуб постао члан ФСС, потребно је да испуњава услове
предвиђене Статутом ФСС, а нарочито:
1. да поднесе надлежном савезу молбу за пријем у чланство, у којој се
обавезује да ће радити у складу са статутима и другим општим актима
ФСС и територијалних савеза;
2. да поднесе уверење - решење да је регистрован код надлежног
државног органа;
3. да поднесе записник са оснивачке скупштине са списком чланова
скупштине;
4. да приложи оверену копију Статута клуба, који мора бити у складу са
Статутом и другим општим актима ФСС и територијалних савеза;
5. да уплати уписнину и чланарину, чију висину одређује овлашћени
надлежни савез за регистрацију;
6. да региструје најмање 25 (двадесетипет) играча;
7. да има сопствено или уговором обезбеђено игралиште.
Надлежни савез неће регистровати клуб уколико узима име
неког клуба из истог места који је већ регистрован под тим именом.
Kad ovu što poseduje gurne niz liticu, naplati osiguranje osnuje klub vukajlijaša i onda kupi 159, novu, crvenu, bez škripućih delova i sa kožom na koju se se sjaji tanka pokorica vaginalnih sokova na vrelom suncu...
UBR, Fejze,
Šta Marvelj misli o ovome? lololo
E ovo će biti malo teže.
Ovi iz Laste vrede 2!
Teže 2 mladiću, teže. lololo
Na to sam mislio lolo. :)
Uvek možemo da pozovemo posterdžije lolo
Trololo Sreo Dwarfa u gradu.
Nedelja 5. nadamo se velikom odazivu VOS igrača i ogromnoj grupnoj slici koju ćemo svi u znaku VOS-a staviti za prodilnu na vuci!
PS. na prvoj strani ima preko 30 igrača ;)
Ne, to je preko 30 Vukajlijaša, igrači su nešto drugo lolo
Preko 30 Blejača :D
Može tako?
Taj sam.
надлежни савез за регистрацију;
Мене ме занима колико је то паара? Савезу децхко!! Ако репну неке енормне паре, викаћемо да је Толе лопов и да је наместијо.
E soma i po, nisu male pare. Gde cete naci 25 ljudi koji ce svakog meseca da odvajaju od usta za klub? Ovo je Srbija. Gde je trener, fizioterapeut. Tereni. Bez 3-4 soma ne treba uletati u pricu, a i ko god da igra, mora da prima neku platu. Necemo za dzabe trcati po livadama, placati kopacke, opremu i clanarinu samo da bi bili u FSS-u. Kamikaza.
EDIT: Treba sponzora pronaci. A kako ti ubediti sponozora? Pa, predstavis mu kvalitet. Tu pada ona prica sa dokumentarcem koju je Agi spominjao. Dajte to da zavrsimo i da igramo na placka. Uberemo od nekog tajkuna logo, zalepimo na majice i prasimo.
Не верујем да се то толико плаћа. А плате у АФК Вукајлија нико никад неће добити. хД
Видећемо, кад добијемо информације из прве руке. Мислим да је могуће и да се да нешто смислити, па нико од ових аматера нема толике паре, нити имају плате. А ми можемо још и добар маркетинг да направимо.
Деки не интересује ме шта марвељ каже, ОН ЈЕ ИЗДО И ПРЕШО У ЛАСТУ! лклололо
мени сома и по јура звучи као научна фантастика јер капирам да онда 90 посто клубова у србији не би постојало. Ко ће да верује у то да мој локални клуб који је иначе београдска зона, даје сома и по евра годишње а цима пијанице да циркају пивчину да скупе 20 сома чепова за гарнитуру дресова. мени је нереално
Snimimo dokumentarac!
I posebni deo dokumentarca " mladi padawani VOS-a "
U posebnim scenama Dvord,mančo,ninka i ja :D