Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ok onda, možda i Lemaja dođe, posle ćemo da se čujemo nas dve.

2. Ne znam za ostale, možda i forget i Kris banu ko će ga znati.

3. Jel ima neko broj od Forgetice?

Ili ako vidi ona ovo neka mi pošalje PVT, radi lakšeg dogovora odlaska na adu. :)

Jel treba lopta od prošlog puta da se donese?

4. Koliko ce nas bidne? Koliko vidim jos cemo moci i turnir da organizuemo haha

5. Dolazi i Ela, a ne znam, možda i Marya, to jest Srna.

ja imam neki fensi dečji rodjendan,pa posle možda banem,biću u kontakAtu s elom.to traje do po 8.taman dok se izigrate dečki :)

6. Долазим, али у пола шес јбг

7. Ја ако долазим пуштам Џонатану поруку, ал како ствари стоје, малу су шансе за тако нешто.

8. РАЗПАРАМПИЗДИЋЕМО ВАС!

9. Ja krećem iz ove moje pičke materine polako, pa se vidimo tamo u 5! Lopta!

10. Da li da ponesem ovu loptu?. Da li.

11. Možda okasnim malo.

12. Ne dolazim, ali ukapiraćete već da nisam tu trolollolololo

13. не могу ни ја сјебо сам руку не могу да поднесем да се помера кад трчим или у дуелу.

14. Još jedan VOS je protekao uz malo fuce, malo bleje, piva, koka-kole i gejfruta.
    Solidan fudbal, dobro druženje i fina poseta.

Što se tiče fudbala Gubitnik je pobedio prvu na penale, mada ja nisam još stigao jer sam kasnio ali kada sam stigao, opet smo ih fino napunili rezultatom 5-2, a ovaj put su eto uspeli i dva gola da daju što im je lični rekord kada igarmo do 5 lololololo
    Bilo je lepih golova, bilo je ušunjavanja lopte jedva iza golamana a opet je Prof dao jednu lepu golčinu sa leve strane u desni ćošak, onako muški.
    Nova dva igrača su bili Zhajk u Lasti i Pajko NP koji su debitovali na terenu i govoreći u ime moje ekipe Zhajk je dobro pojačanje. Mršaviji je malo od ostatka ekipe, ali zna da igra, a plus je jako borben tako da je dobrodošao u ekipu uvek. Pravi Lastin igrač.

Posle se malo i diskutovalo o AFK Vukajlija, bilo je dobrih predloga, mada u principu za to imamo vremena, jer je sezona počela pa sada ne možemo da igramo. Gusti proverava jedan teren, Arlovski drugi i biće tu nešto.
    Devojke opet bile da bodre u sastavu Ela, Srna, Natnat i Enemijeva drugarica tako da i njima zahvaljujem na prisustvu.

Da dodam u jednom trenutku sam mislio da nas je novi maler poterao i da se Ninka ozbiljnije povredio ali hvala Bogu hercegovačka je to koska i ne da se lako.
    E da i moramd a dodam da se Bebop u jednom trenutku uozbiljio i to sam prvi put video. Kratko je trajalo, al desilo se.

Meni je ovo bila još jedan lepa nedelja popodne i veče, pozdrav svima, a poseban novajlijama PajkuNP i Zhajku. Nadam se da ćete opet doći.

15. Plusevi upisani, debitanti stavljeni na zid slavnih i još jedan VOS je uspešno završen.
    YA YEMEN!!!

16. Bebop je bio tako ozbiljan. Još jedan takav momenat i moći ćemo da ga pošaljem kod Lee Kiš.

EDIT:

Đe su slike?

17. Imam par komada, čekajte da ih prebacim sa aparata.

18. Slikao je i Džoni.

Slike! ili bušim taoca(loptu)

19. Tako je bre E! Kidaj lastu na guzove!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.