Vukajlija Ol Star fudbal

1. al ne mou se setim imena/nicka crnokose trsave..

Enemijeva manekenka.

2. I ošišao sam se!

Zavodim red u ekipi. lololo Manč, samo tako nastavi, prvi si bonus (U21) igrač AFK Vukajlije!
    EDIT:

Enemijeva manekenka

mrnjauuu! ♥

3. Mina se zove, jao, ne možete ni ime devojci da zapamtite, a toliko vam se sviđa... :)

4. Enemijeva manekenka se zove, jao, ne možete ni ime devojci da zapamtite, a toliko vam se sviđa... :)

Pa rekoh ja! lololo

5. Haha, Deki :)) Some people never learn... :)

6. Sam pipl nevr lrn

jašta! lololo
    Ali recimo zapamtio sam kako se ti zoveš ;)

7. A i izgleda nekako kao da se zove Mina lolo.

8. Izgledao kao manekenka, Enemijeva, a ima usne kao da se zove Mina :)

9. Ti si onda sav naopačke, Deki, pamtiš uobičajena imena, a ona karakteristična jok :)

10. КО ВАС ЈЕБЕ СВЕ ВАС ШТО НИСТЕ ДОШЛИ

11. al ne mou se setim imena/nicka crnokose trsave..

I ja sam razmisljao o tome, ali sam posle dobio info da nije sa Vuke. :D
    Sto se tice fudbala, ok bese, mada i dalje ne mogu da se naviknem na neke stvari, ali Boze moj, ali mi nije jasno da ljudi crknu i nece da izadju napolje, a imamo izmenu. Sto se mozda najvise odnosilo na Cakovog ortaka, ako je to decko u onoj majci sa ruznim grbom.. :P Druga ekipa je ocigledno tehnicki potkovanija, ali smo pokazali da mozemo da im pariramo, samo kada neko prica i kenja kostantno, koji igrac da se cuva, kad da se izadje itd. Meni nije problem to da radim, mozda nekog smara, ali tako mora da se igra, posto je ocigledno da 2 pasa tesko da mogu da se spoje, ali necu da dodjem, trcim napred, trcim nazad, drkam se, a da ljudi ne mogu da isprate svog igraca koji je na metar od njih. Mozemo da ih dobijemo,White je dobar na golu, samo da se koncentracija odrzi bar malo na nivou, i da ako neko ne zna lepo da dobaci, primi, itd, onda ne treba da se drnda sa loptom i gubi je, nego sto pre da je se oslobadja, i da trcanjem pokusava da nadomesti druge nedostatke. To je moje misljenje onoga sto sam video na ovih par fudbala na kojima sam bio, ako gresim, naduvajte me, ali mislim da sam poprilicno u pravu...

12. Bvndtrlbdga je upravu.

13. Па да, треба неко ко уме да се дере, са ауторитетом. Овако сви су погубљени као тибецке дивокозе кад изађу на терен.

14. Ne, ozb, dok smo igrali u onom prvom sastavu sve je bilo vrh, on i Prof organizovali sve, mi se lepo kretali u odbrani i blejica. Posle ko muve bez glave.

15. То је све због геј розе патика, доносе лошу срећу, тј несрећу. Хехе како сам контрадикторан

16. Dobar nogomlat, lepo druženje, sve u svemu, po tradiciji. Samo nemojmo više 5+1 sistem, kumim vas. Nemamo mi tehniku ni živce da to radimo kako valja. Sledeći put 4+1 i peglaj, ako ima viška, još jedan tim ili više izmena i deri, ovako je grudvanje po terenu za 5 golova po 2 sata, kolje to mnogo.

17. E ako igramo 4+1 nema do 5, popadaćemo. Popadaću ustvari.

18. Ček jel me vi to zajebavate ili niko nije primetio da je Profa ukucao čit lolololo

http://www3.picturepush.com/photo/a/9374061/1024/Anonymous/VOS-007.jpg

19. Prof je najbolji nema šta:
    Dobro dribla i kreće se dobro,a i lepe lopte deli u prazno.
    A bogami ni Agilni nije za bacanje... ima brzinu i dobro kretanje na terenu ... sve u svemu lepo druženje i fudbalica ... Drago mi je što sam bio i dolazim sigurno opet

20. Javljam se preko moba na brzinu, fin fudbal, zajebancija na nivou, povreda nije ozbiljna kao sto sam mislio, malo boli koljeno pri hodu, ali valjda se oporavim do iduce nedelje. Novi ljudi skroz gotivni, a ja ne mogu da prihvatim da je Zhajk onako mrsav. Jedi sunce ti jebem. :D I, da, UPOZNAO MANEKENKU!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.