Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ne pamtim kada sam ovoliko trčao. Nije loš fudbal bio. Ali, na ovom terenu jeste previše 5+1. Da igramo na onom većem, moglo bi tako. Gubitnik imao mnogo sreće što još nismo uigrani i što imaju Profu i Bvdlgu. Bvdlga, brate, molim te kad dođeš na VOS ili igraj samnom u ekipi ili nemoj da me čuvaš više :) Smorim se kad je neko stalno tu :)

Samo malo više dodavanja i to je to. I lopta mora da se nabavi bolja. Ne mož se šutne ova uopšte. Zhajk, moraćeš da posetiš moju ili Bebopovu kuhinju. Mada, ako bi otišao kod njeta, pitanje je da li bi te ikada više videli :)

Dobra zajebancija, biće bolje sledeći put :)

2. Није ми се свидео фудбал уопште, сем тог једног гола што сам дао, то ми увек поправи утисак (лоло).
    Елем, Зоки је пренео троловање на нови ниво. И ако би мени неко објаснио КАКО је он мене онако саплео јер сам му у том тренутко већ био побего, али некако је успео да ме гурне... Е сад како, није ми јасно. И тражио ми фаул без додира после у једној ситуацији. хД И да, Аги, онај аут јесте био од њега. хД
    Густи се враћа у такмичарску форму полако, већ је боље него прошли пут, а Губитник добио одлична појачања. Зхајк је имао добру премијеру.

3. Аги, онај аут јесте био од њега. хД

Hahaha, da, vido svojim očima.

4. Prvo da se zahvalim natnat i Elli na fotkama - devojke, uhvatile ste moju quiet intensity i imate ćepi od mene zbog toga kad se vidimo sledeći put :) Elem, fudbal me je dobrrro nanervirao jer me je iskreno smorilo da ljudima pričam de da stoje i šta da rade. Bvdlg-ova konstatacija je u tom pogledu ok ali, brate, je l' misliš da ja to VOLIM?! Uostalom, pripusujem to svojoj prof. deformaciji, nadam se da nisam naljutio momke. Skener ide dalje:

Zoki - neprevaziđeni troldžija i prodorni bek koji, doduše, voli da bleji pred saigračima iz ekipe u trenutku šuta. Trči, trudi se i plaši protivnike. ISkreno - nezamenljiv!Agilni- solidan, prodoran ali nedorečen u završnici
    Enemi - neprimetan sem onog golaWhite - činio čuda na golu, odvlačio lopte pogledom od sebe
    Bvd - jebe čovek, ima viziju, dribla, šutira, odličan pregled igre, utrčava, deli lope u prazno - možda bio i najboljiGusti - dobar tehničar ali puno komplikuje. Iskusno bleji u napadu i jako je opasan kada je ostavljen sam.
    Chavez - sem onog mog šuta na penalima koji je, realno, bio neodbranjiv, bio solidan i krakat lololoZhajk - Svaka čast, lepo lomi i kontroliše loptu, da nabaci koji mišić samo
    Džoni - Par nepreciznih paseva ali solidno zanje fudbala prikazanoArlovski - RAZOČARAO!
    Čak - A daaaaj, brate, šta promaši sa dveas' santima! Mančester - Strelac lepog gola i poboljšana kontrola lopte u odnosu na neke prošle tekme. Lepo mu stoje kopačke. Opet.

I ostalima pohvale, nisam stigao sve da vas pohvatam

Naravno, ja sam bio najbolji, strelac ukupno tri gola ali bih na prvom mestu istakao zajedništvo ekipe FK Solisti, koje će svakako rasti iz meča u meč a sa novopridošlim igračima. POzzz svima

5. jer me je iskreno smorilo da ljudima pričam de da stoje i šta da rade

Pogresno si me shvatio, ja sam rekao da to MORA da se radi da bi se igralo, i da cu ja to raditi ako niko drugi nema to da odradi.. :)

EDIT:

Bvdlga, brate, molim te kad dođeš na VOS ili igraj samnom u ekipi ili nemoj da me čuvaš više :) Smorim se kad je neko stalno tu :)

Ne moze brate, mnogo ste se opustili, podjebavate ove stalno, moramo da dodjemo jedared u najjacem sastavu, po mogucstvu neki poslednji fudbal ove godine, da vas rastocimo, i odemo kuci da vam bride guzice do proleca! :D Jebes sve fudbale pre toga, poslednji se pamti. lolololo

6. Shvatio sam te, čoveče, ali opet smara i mo'š da navučeš bezveze gnev na sebe. A da neko to mora da radi - stoji! :)

7. Ma koji gnev, misliš da ja vas slušam. lolo

8. Ja sam apsolutno za jednog Vidića u odbrani Gubitnika koji postavlja odbranu. :)

9. Ma koji gnev, misliš da ja vas slušam.

Ahahahahahaha:) A ja baš 'teo da te pitam da l' si čuo za bibo štapiće lolololo :))

10. To jeste Prof, smara mnogo, ali ne moze drugacije. Ja bar tako gledam na stvari.Onaj kome smeta neka kaze "tebra, sisaj kurac, boli nas uvo, smaras", onda cu ja da kazem ok, i da igram drugaciji fudbal. Da se sprdam, dobacujem petama, itd, jer sto ja muda svoja da stavljam u nos, ako neko ne zeli da se potrudi bar malo, i ako mu kazem pridji uz igraca, da mu pridje, jer ce nam u suprotnom dati gol. a ja ne mogu da doletim i tamo, i da se vratim na svog igraca. Takav sam, tako igram fudbal, nebitno da li je VOS ili neki drugi, da li igram u zvaku ili ne. Hocu da dobijem, i ne znam kako druge ne smara da ih podjebava druga ekipa, mislim jeste sve sprdnja, ali zar ne zelis da i ti njih malo prckas? :) Znam da ce reci ljudi, ja dodjem da se istrcim i boli me uvo. Ja ne, ja dodjem da se istrcim i igram fudbal, jer da trcim mogu i po sumi nekoj. Jureci decu. :) Ako to toliko smeta ljudima, neka kazu, ja ionako nisam redovan toliko tu, ali kad dodjem, doci cu da izbeljim tu pored, jer ne zelim da se znojim, a da znam da nas boli penis da dobijemo.

11. Jureci decu.

Ženski ili...? Šalu na stranu, potpuno se slažem, i ja sam za to pobeđivanje, ne po svaku cenu, naravno, ali da ima neku poentu. Dobro, možeš da zaboraviš jednom ili dvaput da se vratiš nazad i uzmeš igrača ali stalno...Možda je u pitanju kondicija. Ja je, doduše, nemam ali sam trčao, svi su videli. Danas upala mišića - dobro mi nije! Jebiga. Moramo da se dogovorimo ubuduće gde će ko da igra i kako da ne bi bilo tzv. "neravnopravne podele posla". Svako prema svojim mogućnostima. Eto, njima je Gusti stalno blejao u napadu jer je dečku bilo zajebano da se vraća nazad i to je ok. Tako su se dogovorili. A mi? Moramo zavedemo red ja i ti, bvd.

ČAKA U NAPAD DA DAJE GOLOVE NA CRNO!!!

12. Realno, ja mogu da istrčim, stignem Čavu najopuštenije iz napada u odbranu preko celog terena, al onda moram da se šetkam jedno minut. Jebiga, kondicija.

13. Ma samo dogovor nista drugo, imamo izmenu, ko umre, izadje i zameni se, najnormalnija moguca stvar u malom fudbalu. Ne trazim ja da padaju ljudi na nos, nego ako nemas kondicije, stani u odbranu i nemoj svaki napad da ides gore,pa da ne mozes da se vratis.Ili budi gore, sto kazes, i ne vracaj se u odbranu, ali onda ostatak ekipe da bude svestan toga i da zna da te ne racuna nazad. :)

14. E ja mogu da blejim na pola i vršim presing lolo.

15. * Čak - A daaaaj, brate, šta promaši sa dveas' santima!

Па кацам ја у одбрани! После ја неприметаН! лолололо

Не озб људи, готивим вас ја и све, али много се ложите, на мене је прешла ваша негативна енергија јбт, а ни не играм са вама.

Е, и да, колико оно било на крају? Опаааааааааааааа!
    РАЗБИЛИ СМО ВАААААААС!!!

16. Ne znam kakva negativna energija Enemi, ja sam se bukvalno u svakom trenutku kada je bila prepirka oko rezultata i svega sprdao i smejao, dobacivao gluposti, a koliko sam skapirao i ostatak ekipe isteo.Cak niko od mojih saigraca koliko sam video nije nesto zakerao, ja sam kenjao duz celog fudbala, svom timu,tj pokusao da ih rasporedim, da nam ne biste u drugom minutu dali 5 komada. Jedino sto Zoki ima neke fore koje mi se nimalo ne svidjaju, ali valjda ste navikli na to, igrate vec mesecima sa njim. :)

17. Da smo i mi bili u punom sastavu dobili bismo vas. Nego nema Dekija, Fejza, Marvela...

18. Ma sprdnja bre, ne znam što vi pratite rezultat. To samo ovi iz Laste iskompleksirani. Ja saznam rezultat tek na temi ovde kad dođem kući. Tamo samo igram i smejem se, jebeš rezultat.

19. бвдлга, ниси често ту па не знам колико си упознат са поставком ситуације: Губитник је одувек био боља екипа а ми лошија, и фора је што рецимо Деки да себи за право да шутне петом, у скоку, кроз ноге лопту и тако да гол и то се памти и дан данас. И сад, ми њих свакако победимо али само зато што њих боли курац и што се зајебавају и увек праве тако неке потезе који некад буду первезија некад буду падање на патос али то је то. хД
    Е сад смо ми и вас овакве победили, али ми није било некако драго... Некако сте ми изгубили тај "боли нас курац шарм" хД
    А Зоки је Зоки, он је такав, али јесте јуче претеривао и ту мало допринео тој атмосфери.

20. Pa dobro, ako cemo tako, Prof vam je zavukao golcinu sa pola skoro, tako da dzaba sto ste dali tih 5 komada. :D :D :D Plus Deki nije bio tu, a ja nisam previse atraktivan igrac, vise sam Stankela fazon. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.