Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Није Профов гол занимљив, дао је исти такав прошли пут кад је био. :Р
МОРАТЕ ВИШЕ ДА СЕ ПОТРУДИТЕ! ДА ИСТАКНЕТЕ СВОЈЕ АТРИБУТЕ! хД
Bebop je video moj atribut, i mislim da mu se nije svideo. lololo
Јадан Бебоп, увек се нешто истраумира... хД
Taj se još nije rodio, to s' ti istripovao od nedostatka vazduha. :D
A Zoki ga jes' malo preterao juče sa izmišljanjem pravila i nepostojećih situacija, koja su mene, kao sudiju, vrlo zabrinula i pomalo iznervirala, jer se to NE RADI tako, jednostavno ne možeš takve neke stvari tvrditi za ozbiljno i smatrati da si u pravu.
Samo ja ne želim da se svadjam i time dižem tenziju jer nisam takav mentalni kov.
Ali to stvarno ne bi trebalo da se dopušta, jer, mater mu, iako je ovo generalno lagan fudbal gde je cilj primarno da se zabavimo, pravila su pravila, zar ne?
Sitnice poput one ruke koju su tražili ili onog auta koji sam ja video sa druge strane da ga je zakačila pa nije hteo da prizna kvare gejmplej jednostavno.
Prof je imao najferplej potez ikada kada me je prebacio, zatim stao i rekao da je igrao rukom. Čak nisam ni video to jer mi se iza ledja desilo, a čovek je stao i rekao da je igrao rukom. Ja to cenim više od svega. To je prava stvar, da tako svi reaguju, bio bi med i mleko fudbal.
I u kurac, najbrži sam od sve dece, al' me zajebavale ivice terena i polu-poduvana lopta, i uspeo sam da ugazim u onu baru od 30x30cm jedinu na celoj Adi što je postojala, jeb'o joj pas mater.
Doći ćeš sledeći put pa ćemo da vidimo! :)
Deal. :)
Ljudi a niko da pomene onog Sinisinog pulena sto je pri prijemu lopte zavrsio na faci?
Na onog dedu mislim, naravno. Jebote, hteo sam da vristim od smeha, al greota jebote, dekac se ubio ko da su mu saranu organizovali..
У да јбт... Јесте било смешно на први поглед, али ми га је било неизмерно жао после. :/
E sunce mu jebem svaki put kad padne slikanje na fuci ja ne dođem. Ne može bre to tako!!!!!!
У да јбт... Јесте било смешно на први поглед, али ми га је било неизмерно жао после. :/
Jebiga,znas kako kazu - lopta je okrugla, nemoj stati na nju :D
Imam osećaj da bih vas raskantaguzili kad bi igrali Prof i ja, zajedno. Uuu reci on vodi ekipu i loži je a ja JOGA BONITA! :)
Deki, šaljem ti oglas za kola na pvt sad.
људи ја сам одлучијо да не долазим више на фудбал јер не могу да истрпим да постоји вођа екипе ко је неко други а не ЈА. Начи ПРОФ МЕ ОТЕРО СА ВОСА!!!!!!
Fejze, ne serendaj :)
Хахахаххаа, да ли се спрема трансфер века?
шалим се офкорс, долазим некст викенд да КОБЈАСНИМ КО ЈЕ ВОЂА!!!!!!!
И да, много ћу да вас изрибам због става о фудбалском клубу, јако сте неозбиљни, чак и неозбиљнији и од мене. ал добро. утераћемо вам озбиљнос` у кости ако ме разумете!
Vi ste neozbiljni, jedva trčite/mo pola sata na terenu 50x20 metara, a vi oćete 90 minuta sa samo tri izmene na terenu 100x60 metara. Jedva se skupi nas 15 nedeljom, i to retko 15, a za klub ti treba bar 15 ljudi tri puta nedeljno da igra.
Па брате, јес терен дупло већи, ал је и дупло више људи, дакле:
50х20 = 12 (јуче нпр)
100х60 = 22 тоето бре
о томе се и ради, ако оће да оснивају клуб нека одма буду спремни да одвоје време за то, није то шала јебена. зато и кажем да мора да се схвати озбиљно. НЕМА ЈЕДВА СМО СЕ СКУПИЛИ НЕГО КАД СЕ ДОГОВОРИ ТРЕНИНГ СВИ СУ ТАМО БРЕ!!!!!
Da, ali imaš tri izmene, a ne da ulazi ko kad hoće, tj kad neko istrči tri napada i umre.