Vukajlija Ol Star fudbal

1. Нису ни постерџије што су некад биле лоло

2. Nego šta je sa onom loptom na kraju? Jel je kupujemo? iI gde je snimak Agilni? I jel se u neđelju dogovaramo za AFK Vukajliju? I 'oćete li vi iz Gubitnika da pobedite nekad lolololo

3. у недељу надам се ја и арловски има да исфорсирамо причу о клубу свакако. што се мене лично тиче за мене неће постојати друга тема у недељу после фуце. онај ко ће да се спрда уз пивицу нек ради то за другим столом. морамо да се уозбиљимо, стварно ако оћемо да одрадимо акцију. и молио бих све који су за причу да исто тако обиљно гледају на њу. молио бих

4. I ja sam za AFK čupri. A i dolazim i za promenu ćemo da vas odvalimo, onako, latentno.

5. што се мене лично тиче за мене неће постојати друга тема у недељу после фуце. онај ко ће да се спрда уз пивицу нек ради то за другим столом

Amin!

6. odvalimo, onako, latentno.

Vidi ga ovaj al je elokventan... ccc

7. Ja sam ozbiljan povodom te priče skroz, tako da računajte i na mene. Jedino što Agi nije tu u nedelju, a on je nekako...nemam pojma....isto čovek koji zna šta priča i ume da organizuje stvari.

8. onako, latentno.

Vidi ga što se profinio eeee

9. Vidi ga ovaj al je elokventan

Malo sam pod utiskom par hiljada stanica knjige koje čitam pa eto nuspojave. :)
    YA CHITAm! lolololo

10. Neć ti pomoći ni to što si chiter! JEBAĆEMO GUBITNIKA!!!

11. Надам се да долазим овај викенд.

12. Надам се да долазим овај викенд.

Nadam se i ja. Nedostajalo mi je da ti punimo mrežu lolololo

13. Ја још и вадим просек лоло.

14. Ја још и вадим просек лоло.

Jeste, zezam se ja, imao si ti i dobrih odbrana. Ali opet toliko vam je odbrana bušna da ne možeš odbrnaiti onoliko koliko mi šutiramo na gol :)

15. Zato od sledećeg VOS-a čvrsta odbrana kao sa početka ove prošle tekme.

16. Кад порастем бићу гонзо!

17. kao sa početka ove prošle tekme.

To nešto k'o Zvezdino proleće lololo

18. Кад порастем бићу гонзо!

Nema frke, sredicemo lololo

19. Nema frke, sredicemo lololo

Hiljade i hiljade sati treninga lololo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.